Маска для плавання Intex 55910 зелена

КОД ТОВАРУ: 105159
  • Маска для плавання Intex 55910 зелена
Маска для плавання Intex 55910 зелена
Маска виготовлена з гіпоалергенних матеріалів.
Intex
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
109 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 15 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Зелений
АРТИКУЛ
55910-GR
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Маска для підводного плавання "Тварини" Intex 55910   - прекрасна маска, яка дозволить вашій дитині пізнати всю красу підводного плавання. Маска для підводного плавання буває двох видів: жовта корівка або зелена жаба. Маска виготовлена з гіпоалергенних матеріалів. Окуляр виконаний з полікарбонату. Оправа має облямівку з полівінілхлориду для забезпечення щільного облягання - ви можете бути впевнені, що вода не потрапить в очі вашої дитини. Міцний гумовий ремінець легко регулює розмір. ?

 


Маска для плавання Intex 55910 зелена підібрати і замовити по які завищеною вартістю 109 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Маски для плавания таких торгових марок, як наприклад: Intex в онлайн каталозі Терра Спорт
Маска для плавання Intex 55910 зелена

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Маска для плавання Intex 55910 зелена"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Маски для плавання

Давно планували зайнятися фігурою? Маска для плавання Intex 55910 зелена допоможе на шляху до мети. В « Маски для плавання » є все, що необхідно спортсмену. Маски для плавання обрадує Вас високою якістю. Маска для дайвінгу Mares Tropical рожева , Маска для дайвінгу Mares Tropical рожева і Маска для дайвінгу Mares Tropical рожева від топових світових брендів 509 Ви зможете побачити в нашій лінійці Маски для плавання . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Маски для плавання . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн