Маска для плавання DolVor M276P

КОД ТОВАРУ: 76092
  • Маска для плавання DolVor M276P
  • Маска для плавання DolVor M276P - Фото №2
  • Маска для плавання DolVor M276P - Фото №3
Маска для плавання DolVor M276P
Особливості маски: для плавання, зручна в експлуатації, легко чиститься, підходить до різних форм особи, загартоване скло лінзи для безпеки, забезпечує точну посадку, спідниця маски виготовлена PVC, для довгого терміну експлуатації. Матеріал: пластик, силікон, загартоване скло. Колір: сірий / сріблястий.
Dolvor
КУПИТИ
ЦІНА:
442 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 59 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
M276P
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Маска DolVor M276P ідеально підходить до різних типів особи. Спідниця маски виготовлена з PVC для довгого терміну експлуатації та надійного ущільнення. Загартоване скло забезпечує більшу безпеку.
Маска DolVor M276P завдяки своїй низкопрофильной конструкції гарантує точну посадку і кращий кут огляду. Маска зроблена компанією, що спеціалізується на виробництві і продажу екіпіровки в сфері плавання і дайвінгу більше 16 років. Продукція компанії популярна на внутрішньому і зовнішньому ринках.


Особливості маски:
- для плавання;
- зручна в експлуатації;
- легко чиститься;
- підходить до різних форм особи;
- загартоване скло лінзи для безпеки;
- забезпечує точну посадку;
- спідниця маски виготовлена PVC;
- для довгого терміну експлуатації.


Характеристики:
Матеріал:
пластик, силікон, загартоване скло.
Колір: сірий / сріблястий.


Виробник: Dolvor (Китай).
компанія Dolvor спеціалізується на виробництві і продажу екіпіровки в сфері плавання і дайвінгу. Понад 16 років досвіду та інновацій дозволяють забезпечити покупців кращою продукцією за конкурентними цінами.
Виробництво Dolvor відповідає сертифікату якості ISO 9001, не дарма, логотип Dolvor має високу репутацію, як на внутрішньому ринку, так і за кордоном.


Маска для плавання DolVor M276P підібрати і купити за реальною ціною 442 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Маски для плавания таких торгових марок, як наприклад: Dolvor в електронному магазині Terra Sport
Маска для плавання DolVor M276P Маска для плавання DolVor M276P - Фото №2 Маска для плавання DolVor M276P - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Маска для плавання DolVor M276P"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Маски для плавання

Давно хочете зайнятися фігурою? Маска для плавання DolVor M276P допоможе почати легко. В « Маски для плавання » є все, що Вам знадобиться. Маски для плавання обрадує Вас своєю надійністю. Маска для дайвінгу IST Martinique M75BS-GN + бокс MB02, чорно-зелена (ES115296) , Маска для дайвінгу IST Martinique M75BS-GN + бокс MB02, чорно-зелена (ES115296) і Маска для дайвінгу IST Martinique M75BS-GN + бокс MB02, чорно-зелена (ES115296) від кращих світових постачальників 509 Ви зможете знайти в нашій лінійці Маски для плавання . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Маски для плавання . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн