Маска для дайвінгу Mares X-Vision Ultra чорно-біла

КОД ТОВАРУ: 500647
  • Маска для дайвінгу Mares X-Vision Ultra чорно-біла
Маска для дайвінгу Mares X-Vision Ultra чорно-біла
Маска X-VISION ULTRA LIQUIDSKIN має унікальний революційний дизайн і поєднує в собі інноваційні технічні рішення для підвищення комфорту. Також використовується технологія Liquidskin, силікон, що на 45% м'якіший і на 270% еластичніший за звичайний силікон. Маска X-VISION ULTRA LIQUIDSKIN з дзеркальним покриттям отримала нагороду Reddot Design Award! Тип лінзи: Під діоптрії Вага: 183 грами Комплектація: Маска, пластиковий бокс для зберігання та транспортуваня Додаткова комплектація: Жорсткий чохол на блискавці (415864), чохол для ремінця (412901 або 412902) Дзеркальне золоте покриття лінз збільшує оглядовість в мутній воді Нова бі- силіконова обтюрація, складається з двох різних по м'якості силіконів, контурована для більшого комфорту і кращої посадки. Повоєнна лінза із гартованого скла Маленькі ребра навколо носу для зниження тиску Більш м'який ремінець регулюється на поворотних кріпленнях Кут огляду більший на 20% ніж в попередній версії Tri-ComfortНевеликі горизонтальні ребра між пластиковою рамкою і обтюрацією в області носа. Ці ребра поглинають та перерозподіляють тиск, що чинить каркас маски на обтюрацію, в результаті чого підвищується комфорт. Optical LensesМожливість встановити діоптрій. Крім негативних діоптрій (від -1 до -7), для деяких моделей також доступний позитивних діоптрій (від +1, 5 до +3). Конструкція масок Mares дозволяє швидко і легко встановити діоптрії. LiquidskinЗапатентована технологія. Ексклюзивна технологія Bi-Silicone використовує два різні типів силікону: більш міцну частину для підтримки структури і більш м'яку частину для контакту з обличчям. Він на 45% м'якше для більшого комфорту і на 270% еластичніший для ідеальної посадки. Догляд: Після використання необхідно промити чистою проточною водою, просушити та зберігати в теплому місці далі від сонячних променів в боксі для зберігання.
Mares
КУПИТИ
ЦІНА:
3 636 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 485 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
чорно-бiлий
АРТИКУЛ
411052.CLWHKWHK
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Маска X-VISION ULTRA LIQUIDSKIN має унікальний революційний дизайн і поєднує в собі інноваційні технічні рішення для підвищення комфорту. Також використовується технологія Liquidskin, силікон, що на 45% м'якіший і на 270% еластичніший за звичайний силікон. Маска X-VISION ULTRA LIQUIDSKIN з дзеркальним покриттям отримала нагороду Reddot Design Award!

  • Тип лінзи: Під діоптрії
  • Вага: 183 грами
  • Комплектація: Маска, пластиковий бокс для зберігання та транспортуваня

Додаткова комплектація: Жорсткий чохол на блискавці (415864), чохол для ремінця (412901 або 412902)

  • Дзеркальне золоте покриття лінз збільшує оглядовість в мутній воді
  • Нова бі- силіконова обтюрація, складається з двох різних по м'якості силіконів, контурована для більшого комфорту і кращої посадки.
  • Повоєнна лінза із гартованого скла
  • Маленькі ребра навколо носу для зниження тиску
  • Більш м'який ремінець регулюється на поворотних кріпленнях
  • Кут огляду більший на 20% ніж в попередній версії

Tri-Comfort
Невеликі горизонтальні ребра між пластиковою рамкою і обтюрацією в області носа. Ці ребра поглинають та перерозподіляють тиск, що чинить каркас маски на обтюрацію, в результаті чого підвищується комфорт.

Optical Lenses
Можливість встановити діоптрій. Крім негативних діоптрій (від -1 до -7), для деяких моделей також доступний позитивних діоптрій (від +1, 5 до +3). Конструкція масок Mares дозволяє швидко і легко встановити діоптрії.

Liquidskin
Запатентована технологія. Ексклюзивна технологія Bi-Silicone використовує два різні типів силікону: більш міцну частину для підтримки структури і більш м'яку частину для контакту з обличчям. Він на 45% м'якше для більшого комфорту і на 270% еластичніший для ідеальної посадки.

Догляд: Після використання необхідно промити чистою проточною водою, просушити та зберігати в теплому місці далі від сонячних променів в боксі для зберігання.

  • Колірчорно-бiлий
  • Країна виробникБолгарія
  • Країна реєстрації брендаІталія
  • МатеріалСилікон, скло, пластик

Маска для дайвінгу Mares X-Vision Ultra чорно-біла купити за вигідною ціною 3 636 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Маски для плавания таких торгових марок, як наприклад: Mares в онлайн магазині Терра Спорт
Маска для дайвінгу Mares X-Vision Ultra чорно-біла

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Маска для дайвінгу Mares X-Vision Ultra чорно-біла"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Маски для плавання

Давно мрієте зайнятися спортом? Маска для дайвінгу Mares X-Vision Ultra чорно-біла буде Вашим першим кроком. В « Маски для плавання » є все, що необхідно спортсмену. Маски для плавання здивує Вас своєю якістю. Маска для снорклинга Swim One (F-118_BLK), L-XL , Маска для снорклинга Swim One (F-118_BLK), L-XL і Маска для снорклинга Swim One (F-118_BLK), L-XL від знаменитих світових виробників 509 Ви знайдете в нашому розділі Маски для плавання . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Маски для плавання . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн