Машинка іграшкова "Еко-Сміттєвоз"

КОД ТОВАРУ: 154247
  • Машинка іграшкова "Еко-Сміттєвоз"
Машинка іграшкова
Матеріал: пластик; Розмір: 6 х 6 х 8,5 см; Вік: від 1 до 5 років. Особливості: машинка інерційної серії; високоякісний пластик; їде без батарейок.
Battat
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
235 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 31 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Автомобілі
АРТИКУЛ
BX1498Z
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Машинка інерційна серії "Забавний автопарк"   Еко-Сміттєвоз - це яскрава інерційна машинка для дітей від 1 року. Еко-Сміттєвоз має свої обов'язки і характер, він чистить і прибирає вулицю, місто, дитячу кімнату і навіть всю планету. Їде машинка без батарейок.

особливості:

- машинка інерційної серії;

- високоякісний пластик;

- їде без батарейок.

Характеристики:

Матеріал: пластик;

Розмір: 6 х 6 х 8,5 см;

Вік: від 1 до 5 років.


Виробник: Battat   (США).

Battat - це американський бренд, який спеціалізується на розробці і виробництві дитячих іграшок високої якості за доступними цінами. Не дивлячись на те, що товари для дітей виробляються в Китаї, американські фахівці проводять аудит на фабриках, щоб переконатися в тому, що всі відповідаємо нормам і стандартам. Матеріали, які використовуються для іграшок, повністю безпечні для малюків. Battat піклується не тільки про здоров'я дітей, а також особлива увага приділяється дизайну іграшок.


Машинка іграшкова "Еко-Сміттєвоз" купити за вигідною ціною 235 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Машинки таких торгових марок, як наприклад: Battat в онлайн магазині Терра Спорт
Машинка іграшкова "Еко-Сміттєвоз"

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Машинка іграшкова "Еко-Сміттєвоз""

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Машинки

Давно мрієте зайнятися спортом? Машинка іграшкова "Еко-Сміттєвоз" буде Вашим першим кроком. В « Машинки » є все, що необхідно спортсмену. Машинки здивує Вас своєю якістю. Модель Технопарк Камаз Сміттєвоз , Модель Технопарк Камаз Сміттєвоз і Модель Технопарк Камаз Сміттєвоз від знаменитих світових виробників 4890 Ви знайдете в нашому розділі Машинки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Машинки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн