Машина Смитта PowerStream Virgin (V8-518)

КОД ТОВАРУ: 336109
  • Машина Смитта PowerStream Virgin (V8-518)
Машина Смитта PowerStream Virgin (V8-518)
Тренажер Powerstream Virgin8 Smith Machine. Професійний тренажер - Машина Сміта. PowerStream - нова на ринку України лінійка професійних тренажерів від компанії VitaGym, OEM виробника топових брендів США, і на даний момент є оптимальне поєднання ціна-якість. Сьогодні тренажери виробництва VitaGym завоювали популярність в США, Англії, Німеччини, Іспанії та ін. І експортуються більш ніж в 20 країн світу. Особливості тренажера:. Машина Сміта з противагами виготовлена із застосуванням високоякісних «легкоходних» підшипників і високолегованої нержавіючої сталі товщиною 3 мм. Оригінальна конструкція каретки і напрямних для її переміщення забезпечують легке, плавне і тихий рух штанги. На верхній перекладині під різними кутами встановлено рукоятки для вісов і підтягувань. Конструкція Машини Сміта дозволяє робити «наскрізний» прохід під рамою і безперешкодно встановлювати лавки з будь-якого боку тренажера. * Терміни поставки тренажерів - 3 місяці.
PowerStream
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
96 824 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 12926 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Належність
Професійні
Тип навантаження
На вільних вагах
Тип тренажера
Машина Сміта
Призначення
Для рук, Для ніг
АРТИКУЛ
V8-518
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Тренажер Powerstream Virgin8 Smith Machine. Професійний тренажер - Машина Сміта. PowerStream - нова на ринку України лінійка професійних тренажерів від компанії VitaGym, OEM виробника топових брендів США, і на даний момент є оптимальне поєднання ціна-якість.
Сьогодні тренажери виробництва VitaGym завоювали популярність в США, Англії, Німеччини, Іспанії та ін. І експортуються більш ніж в 20 країн світу.

Характеристики:

  • Машина Сміта з противагами виготовлена із застосуванням високоякісних «легкоходних» підшипників і високолегованої нержавіючої сталі товщиною 3 мм.
  • Оригінальна конструкція каретки і напрямних для її переміщення забезпечують легке, плавне і тихий рух штанги. На верхній перекладині під різними кутами встановлено рукоятки для вісов і підтягувань.
  • Конструкція Машини Сміта дозволяє робити «наскрізний» прохід під рамою і безперешкодно встановлювати лавки з будь-якого боку тренажера.

Виробник: PowerStream


Машина Смитта PowerStream Virgin (V8-518) підібрати і замовити по які завищеною вартістю 96 824 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Грузоблочные тренажеры таких торгових марок, як наприклад: PowerStream в онлайн каталозі Терра Спорт
Машина Смитта PowerStream Virgin (V8-518)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Машина Смитта PowerStream Virgin (V8-518)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Вантажноблокові тренажери

Давно планували зайнятися фігурою? Машина Смитта PowerStream Virgin (V8-518) допоможе на шляху до мети. В « Вантажноблокові тренажери » є все, що необхідно спортсмену. Вантажноблокові тренажери обрадує Вас високою якістю. Станція вільного руху Impulse Max (IT9325) , Станція вільного руху Impulse Max (IT9325) і Станція вільного руху Impulse Max (IT9325) від топових світових брендів 206 Ви зможете побачити в нашій лінійці Вантажноблокові тренажери . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Вантажноблокові тренажери . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн