Мангал розкладний Eleyus Prometeo T 6 V

КОД ТОВАРУ: 81171
  • Мангал розкладний Eleyus Prometeo T 6 V
  • Мангал розкладний Eleyus Prometeo T 6 V - Фото №2
  • Мангал розкладний Eleyus Prometeo T 6 V - Фото №3
  • Мангал розкладний Eleyus Prometeo T 6 V - Фото №4
  • Мангал розкладний Eleyus Prometeo T 6 V - Фото №5
  • Мангал розкладний Eleyus Prometeo T 6 V - Фото №6
  • Мангал розкладний Eleyus Prometeo T 6 V - Фото №7
Мангал розкладний Eleyus Prometeo T 6 V
Особливості мангала: розкладний, виготовлений зі сталі 2 мм, наявність додаткових ручок, стійкі ніжки, відносно легкий, розрахований на 6 шампурів. Матеріал: гарячекатана сталь. Покриття: воронение. Відстань між зарубками для шампурів: 6 см. Розмір: 45х30х53,5см. Висота жаровні: 15 см. Вага мангала: 7,3 кг. Колір чорний. Комплектується зручним чохлом. Розрахований на 6 шампурів.
Eleyus
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
475 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 63 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
1244713
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Мангал розкладний Eleyus Prometeo T 6 V в складеному вигляді набуває форму валізи, в який вкладаються шампури, ніжки складаються впритул до корпусу мангала. Всі деталі і ніжки мангала - склеплені. Мангал виготовлений зі сталі товщиною 2 мм, яка забезпечує стійкість металу до деформації під дією високих температур. Мангал оброблений за допомогою технології воронения, що забезпечує приємний естетичний вигляд і захищає сталь від іржі.
Мангал розкладний Eleyus Prometeo T 6 V оснащений центральної великою ручкою і двома додатковими бічними ручками. Відстань між зарубками для шампурів 6 см, що ні обмежить вас у виборі розміру шматків м'яса. Форма шампура і зарубки під них зроблені таким чином, щоб максимально зручно і ефективно обертати шампур навколо своєї осі, забезпечуючи, таким чином, рівномірне підсмажування м'яса. Також передбачені три додаткових насічки на боках мангала для шампурів більшої довжини. Його вага становить 7,3 кг, що дозволяє без особливих зусиль перевозити його. Ідеально підходить для відпочинку на природі.


Особливості мангала:
- розкладний;
- виготовлений зі сталі 2 мм;
- наявність додаткових ручок;
- стійкі ніжки;
- відносно легкий;
- розрахований на 6 шампурів.


Мангал розкладний Eleyus Prometeo T 6 V - міцний, зручний, довговічний!

Характеристики:
Матеріал: гарячекатана сталь.
Покриття: воронение.
Відстань між зарубками для шампурів: 6 см.
Розмір: 45х30х53,5см.
Висота жаровні: 15 см.
Вага мангала: 7,3 кг.
Колір: чорний.
Розрахований на 6 шампурів.

Виробник: Eleyus (Україна).

Українська торгова марка Eleyus виробляє побутову вбудовану техніку, а також товари для дому та відпочинку. Великою перевагою випускаються Eleyus товарів є оптимальне співвідношення їх хорошої якості і вартості. Важливо й те, що задіяні у виробництві матеріали, відрізняються екологічною чистотою.


Мангал розкладний Eleyus Prometeo T 6 V вибрати за доступною вартості 475 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Мангалы таких брендів, як наприклад: Eleyus в каталозі магазина Terrasport
Мангал розкладний Eleyus Prometeo T 6 V Мангал розкладний Eleyus Prometeo T 6 V - Фото №2 Мангал розкладний Eleyus Prometeo T 6 V - Фото №3 Мангал розкладний Eleyus Prometeo T 6 V - Фото №4 Мангал розкладний Eleyus Prometeo T 6 V - Фото №5 Мангал розкладний Eleyus Prometeo T 6 V - Фото №6 Мангал розкладний Eleyus Prometeo T 6 V - Фото №7

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Мангал розкладний Eleyus Prometeo T 6 V"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Мангали

Давно хотіли зайнятися спортом? Мангал розкладний Eleyus Prometeo T 6 V - це Ваш перший крок. В « Мангали » є все, що знадобиться спортсмену. Мангали здивує Вас своєю оригінальністю. Мангал розкладний Eleyus Prometeo T 6 V , Мангал розкладний Eleyus Prometeo T 6 V і Мангал розкладний Eleyus Prometeo T 6 V від кращих світових виробників 1128 Ви можете знайти в нашій категорії Мангали . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Мангали . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн