Лижі гірські дитячі Fischer RC4 Race Jr. Rail A19415

КОД ТОВАРУ: 101739
  • Лижі гірські дитячі Fischer RC4 Race Jr. Rail A19415
Лижі гірські дитячі Fischer RC4 Race Jr. Rail A19415
Тип лиж: гірські, дитячі. Рівень катання: початковий / прогресуючий / середній. Тип скользяка: екструдований. Довжина лиж: 0,8 м. Колір: чорний.
Fischer
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
2 095 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 280 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
80 см
Призначення
Дитячі
Кріплення
Немає
АРТИКУЛ
A19415
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

УВАГА! Кріплення в комплект не входять. Ми можемо підібрати для Вас відповідну модель додатково (див. Все кріплення в розділі ). Кріплення та лижі продаються окремо, за бажанням, ми можемо встановити вбрання кріплення на придбані лижі БЕЗКОШТОВНО - але в цьому випадку товар поверненню / обміну підлягати вже не буде. Ви також можете придбати окремо лижі і окремо кріплення і встановити їх самостійно. До установки - лижі / кріплення можна повернути / обміняти згідно із законодавством України.


Лижі гірські дитячі Fischer RC4 Race Jr. Rail A19415 орієнтовані на самих юних лижників. Сердечник низької щільності сприяє зниженню ваги лиж, дозволяючи управляти ними з більшою легкістю, витрачаючи менше енергії. За рахунок спеціального плетіння скловолокна зі збалансованими властивостями прогину, лижі мають чудові характеристиками, необхідними для здійснення правильного повороту. Застосована в виготовленні лиж технологія On-Piste Rocker робить їх поведінку на трасі більш збалансованим, виключаючи помилки при перекантуванні. Ефективна робоча довжина канта скорочується при вході в поворот і залишається максимальною в фазі ведення дуги. Нова геометрія є модифікацією традиційної геометрії носка, що забезпечує хорошу хватку кантів без втрати динаміки при катанні.
Лижі гірські дитяч Fischer RC4 Race Jr A19415 ідеально підходять для початківців маленьких лижників, які освоюють техніку катання. Поверхня, що ковзає (скользяк) проведена з екструдованого матеріалу, розрахованого на найжорсткіші умови експлуатації, але, на відміну від сінтерірованной поверхні, не так добре утримує мазь. Тип лиж: гірські, підліткові. Рівень катання: початковий / прогресуючий / середній. Довжина лиж: 0,8 м. Тип скользяка: екструдований. Колір чорний.

Особливості лиж:
- гірські;
- дитячі;
- початковий / прогресуючої / середній рівень катання;
- екструдований скользяк;
- сердечник з низькою щільністю;
- збалансовані властивості прогину;
- легко управляються;
- маневрені в момент повороту;
- модель 2015/2016 рік.

Лижі гірські дитячі Fischer RC4 Race Jr A19415 - ідеальні для початківців лижників!

Характеристики:
Тип лиж: гірські, дитячі.
Рівень катання: початковий / прогресуючий / середній.
Тип скользяка: екструдований.
Довжина лиж: 0,8 м.
Колір: чорний.

Виробник: Fischer (Австрія).

Австрійська компанія Fischer відноситься до провідних виробників різного спортивного інвентарю: бігових і гірських лиж, хокейного і тенісного устаткування. Продукція компанії виробляється із застосуванням самих інноваційних технологій. Першість Fischer, перш за все в лижній індустрії, підтверджується рекордами Олімпійських ігор і міжнародних чемпіонатів: в медальному заліку всіх типів лижних змагань цей бренд займає лише лідируючі позиції.





Лижі гірські дитячі Fischer RC4 Race Jr. Rail A19415 підібрати і замовити по які завищеною вартістю 2 095 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Детские лыжи таких торгових марок, як наприклад: Fischer в онлайн каталозі Терра Спорт
Лижі гірські дитячі Fischer RC4 Race Jr. Rail A19415

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Лижі гірські дитячі Fischer RC4 Race Jr. Rail A19415"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Дитячі лижі

Давно планували зайнятися фігурою? Лижі гірські дитячі Fischer RC4 Race Jr. Rail A19415 допоможе на шляху до мети. В « Дитячі лижі » є все, що необхідно спортсмену. Дитячі лижі обрадує Вас високою якістю. Набір лижний дитячий Dragon Snowscape SK-1883-110 , Набір лижний дитячий Dragon Snowscape SK-1883-110 і Набір лижний дитячий Dragon Snowscape SK-1883-110 від топових світових брендів 1515 Ви зможете побачити в нашій лінійці Дитячі лижі . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Дитячі лижі . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн