Лижі бігові універсальні Rossignol X-Tour Intense AR (45 //) 197 см

КОД ТОВАРУ: 23799
  • Лижі бігові універсальні Rossignol X-Tour Intense AR (45 //) 197 см
Лижі бігові універсальні Rossignol X-Tour Intense AR (45 //) 197 см
Особливості лиж: ідеальний вибір для любителів і новачків, підходять для будь-яких умов, чудово підходять для класичного ходу, застосування новітніх технологій, універсальна комбінація легкості, міцності і комфорту.
Rossignol
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
3 145 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 420 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Бігові
Призначення
Унісекс
Кріплення
Немає
АРТИКУЛ
94278
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Лижі бігові Rossignol X-Tour Intense AR - це лижі для прогулянок по пересіченій місцевості, які розроблялися для початківців лижників і любителів.
У цих лижах встановлений сердечник LDC, за рахунок якого вони відмінно комбінують легкість, міцність і комфорт. Особливістю цих лиж є технологія AR Plus, завдяки якій досягається компроміс між ковзанням і зчепленням. В даних лижах застосовуються технології: Stone finish (фінішна обробка каменем), Paralel Sidecut (паралельний виріз для більш зручного класичного ходу) і Wood Air (для зменшення ваги). Ця модель має подовжену базу для кращого ковзання.
Лижі бігові Rossignol X-Tour Intense AR стануть незамінним атрибутом для новачків, які бажають перейти на якісно новий рівень або просто отримувати задоволення від катання.

Особливості лиж:
- ідеальний вибір для любителів і новачків;
- підходять для будь-яких умов;
- чудово підходять для класичного ходу;
- застосування новітніх технологій;
- універсальна комбінація легкості, міцності і комфорту.

Лижі бігові Rossignol X-Tour Intense AR - отримуйте більше задоволення від катання!

Характеристики:
Матеріал (сердечник):
дерево (LDC).
Тип: універсальні.
Вага: 720/197 м
Бічний виріз: 45 //.
Довжина: 197см.
Тип конструкцій: лаковані стінки.

Виробник: Rossignol (Франція).
Rossignol - французька компанія, що займається випуском лиж і аксесуарів для катання з 1907 року. На сьогоднішній день компанія стала одним з лідерів ринку гірськолижного обладнання. Товари цієї компанії - вибір більшості професіоналів, завдяки їх якості та інноваційним технологіям, що використовуються у виробництві. Величезна кількість гонок і чемпіонатів було виграно спортсменами, які використовували лижі цієї марки.


Лижі бігові універсальні Rossignol X-Tour Intense AR (45 //) 197 см підібрати і замовити по які завищеною вартістю 3 145 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Мужские лыжи таких торгових марок, як наприклад: Rossignol в онлайн каталозі Терра Спорт
Лижі бігові універсальні Rossignol X-Tour Intense AR (45 //) 197 см

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Лижі бігові універсальні Rossignol X-Tour Intense AR (45 //) 197 см"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно планували зайнятися фігурою? Лижі бігові універсальні Rossignol X-Tour Intense AR (45 //) 197 см допоможе на шляху до мети. В « Чоловічі лижі » є все, що необхідно спортсмену. Чоловічі лижі обрадує Вас високою якістю. Лыжи беговые Tisa Adventure Step 2015/2016 - 185 см , Лыжи беговые Tisa Adventure Step 2015/2016 - 185 см і Лыжи беговые Tisa Adventure Step 2015/2016 - 185 см від топових світових брендів 1517 Ви зможете побачити в нашій лінійці Чоловічі лижі . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Чоловічі лижі . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн