Лижі бігові дитячі Tisa Sport Step Jr. 2015/2016

КОД ТОВАРУ: 101944
  • Лижі бігові дитячі Tisa Sport Step Jr. 2015/2016
Лижі бігові дитячі Tisa Sport Step Jr. 2015/2016
Тип: бігові лижі. Серія: прогулянкові. Матеріал: деревина тропічного дерева капок, прошарку з фибергласса. Форма: спрямована. Категорія: унісекс. Вікова група: для дітей. Рівень катання: аматорський, початківець. Стиль катання: класичний. Ширина талії: 49 мм. Ширина п'яти: 50 мм. Ширина носа: 51 мм.
Tisa
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
859 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 115 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
Розмір
160 см, 170 см
Тип
Бігові
Призначення
Дитячі
Кріплення
Немає
АРТИКУЛ
N90815
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Лижі бігові Tisa Sport Step Jr. - дитячі прогулянкові бігові лижі для катання коньковим ходом, відмінно підійдуть для любителів і початківців лижників. Особливостями лиж є технології, які були використані при їх виготовленні: AirChannel (лижі стають легкими і практично не відчуваються на нозі), Power Edge (розподіляє відштовхувальні зусилля), Ultra Tuning (спеціальна обробка, що робить лижі Супершвидка), Standard Base, Sandwich. Лижі бігові Tisa Sport Step Jr. c насічками T-scale створені з деревини тропічного дерева капок, завдяки якому лижі значно знижені у вазі, залишаючись в тій же ціновій категорії. Перевагами даних лиж можна визначити та його легку керованість на поворотах, їх поліпшену стійкість, а також універсальну структуру (поєднання великої глибокої поздовжньої структури з дрібною накаткою).

Особливості лиж:
- прогулянкові;
- для дітей;
- технології: AirChannel (лижі стають легкими і практично не відчуваються на нозі), Power Edge (розподіляє відштовхувальні зусилля), Ultra Tuning (спеціальна обробка, що робить лижі Супершвидка), Standard Base, Sandwich;
- насічки T-scale;
- деревина тропічного дерева капок;
- легка керованість;
- стійкість;
- талія - 49 мм, п'ята - 50 мм, ширина носа - 51 мм.

Характеристики:
Тип: бігові лижі, без кріплення;
Серія: прогулянкові;
Матеріал: деревина тропічного дерева капок, прошарку з фибергласса;
Форма: спрямована;
Категорія: унісекс;
Вікова група: для дітей;
Рівень катання: аматорський, початківець;
Стиль катання: класичний;
Ширина талії: 49 мм;
Ширина п'яти: 50 мм;
Ширина носа: 51 мм.

Виробник: Tisa (Україна).
Компанія Tisa була створена ще в 1949 р Компанія спеціалізується на виробництві спортивного інвентарю. Звичайно ж, якість і надійність виробів Tisa доводиться не тільки численними шанувальниками цієї торгової марки, але і таким тривалим часом перебування на ринку. ТМ Tisa виготовляє лижі, починаючи від дитячих моделей і закінчуючи лижами для професійних спортсменів.


Лижі бігові дитячі Tisa Sport Step Jr. 2015/2016 купити по які завищеною вартістю 859 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Детские лыжи таких брендів, як наприклад: Tisa в каталозі Терра Спорт
Лижі бігові дитячі Tisa Sport Step Jr. 2015/2016

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Лижі бігові дитячі Tisa Sport Step Jr. 2015/2016"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Дитячі лижі

Давно планували зайнятися фігурою? Лижі бігові дитячі Tisa Sport Step Jr. 2015/2016 буде Вашим першим кроком. В « Дитячі лижі » знайдеться все, що Вам знадобиться. Дитячі лижі здивує Вас своєю якістю. Лижі міні Marmat Baby Ski 40 см зелені , Лижі міні Marmat Baby Ski 40 см зелені і Лижі міні Marmat Baby Ski 40 см зелені від знаменитих світових виробників 1515 Ви зможете побачити в нашій категорії Дитячі лижі . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Дитячі лижі . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн