Лямки для тяги Power System XTR-Grip Straps PS-3430 червоні

КОД ТОВАРУ: 120063
  • Лямки для тяги Power System XTR-Grip Straps PS-3430 червоні
Лямки для тяги Power System XTR-Grip Straps PS-3430 червоні
Тип лямок: аксесуар для силових тренувань. У комплекті: пара. Матеріал: бавовна, неопрен, ущільнення з твердої піни. Колір: чорний з червоним.
Power System
КУПИТИ
489 грн
ЦІНА: 394 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 53 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Червоний
Розмір
45 см
АРТИКУЛ
PS-3430_Black-Red
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Лямки Power System XTR-Grip Straps використовуються при виконанні силових вправ зі штангою і гантелями, запобігаючи їх вислизання. Дуже зручні також при підтягуванні на турніку, перешкоджаючи зісковзуванню рук з поперечини.
Лямки Power System XTR-Grip Straps зручні при виконанні станової тяги з великою вагою. Пошиті з міцного синтетичного матеріалу. Фіксуються на зап'ясті за допомогою зручної широкої петлі. Довжина стрічки для намотування на гриф штанги (гантелі, поперечини) становить 45 см. Краї лямок акуратно оброблені, що не дає їм істрепиваться.

Особливості ременів:
- аксесуар для силових тренувань;
- регульований розмір;
- надійно і просто фіксуються на зап'ясті;
- прості в застосуванні;
- рекомендовано прати вручну.

Характеристики:
Тип лямок: аксесуар для силових тренувань.
У комплекті: пара.
Матеріал: бавовна, неопрен, ущільнення з твердої піни.
Колір: чорний з червоним.

Виробник: Power System (Чехія).

Power System - відомий в Європі виробник різноманітної спортивної продукції: рукавичок, поясів, еспандерів, фитболов, гантель, скакалок, супортів, захисту, шейкерів і т.д. Вся продукція, що випускається компанією продукція характеризується чудовою функціональністю і сучасним дизайном.



Лямки для тяги Power System XTR-Grip Straps PS-3430 червоні купити по реально виправданою вартості 394 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Крюки и лямки штангиста таких брендів, як наприклад: Power System в інтернет каталозі Терраспорт
Лямки для тяги Power System XTR-Grip Straps PS-3430 червоні

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Лямки для тяги Power System XTR-Grip Straps PS-3430 червоні"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Гаки та лямки штангіста

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Лямки для тяги Power System XTR-Grip Straps PS-3430 червоні допоможе досягти мети. В « Гаки та лямки штангіста » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Гаки та лямки штангіста порадує Вас високою якістю. Манжеты для тягиPower System Ankle Strap Camo Pink/Black (PS_3470_Pink/Black) , Манжеты для тягиPower System Ankle Strap Camo Pink/Black (PS_3470_Pink/Black) і Манжеты для тягиPower System Ankle Strap Camo Pink/Black (PS_3470_Pink/Black) від кращих світових брендів 4785 Ви побачите в нашій категорії Гаки та лямки штангіста . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Гаки та лямки штангіста . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн