Лямка на щиколотки RDX Gel

КОД ТОВАРУ: 91266
  • Лямка на щиколотки RDX Gel
Лямка на щиколотки RDX Gel
Матеріал: щільний нейлон, що амортизує підкладка. Довжина лямки: 30 см. Висота: 10,5 см. Фіксація ноги: регульована липучка, два D-кільця.
RDX
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
841 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 112 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
АРТИКУЛ
434_20215
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

RDX Gel - лямка на щиколотки, яка забезпечує додаткове обтяження при вправах ногами (махів, привидів і відведень). Дані лямки RDX відмінно підійдуть для блокових тренажерів. RDX Gel створені з нейлону з амортизується підкладкою всередині. Лямки легко закріпити на щиколотці, завдяки D-кільцях і регульованим застібкам-липучкам.

Особливості лямки:
- нейлон;
- амортизує підкладка;
- довжина 30 см.

Лямка на щиколотки RDX Gel - твоя ідеальна екіпірування!

Характеристики:
Матеріал: щільний нейлон, що амортизує підкладка;
Довжина лямки: 30 см;
Висота: 10,5 см;
Фіксація ноги: регульована липучка, два D-кільця.

Виробник: RDX (Великобританія).
У 1999 році у Великобританії була створена марка RDX Sports, яка випускала продукцію для боксу, муай-тай і ММА. Згодом RDX завоювала всесвітню популярність, ставши одним зі світових лідерів з виробництва одягу і боксерської екіпіровки. Вироби RDX виготовляються з міцної шкіри або високоякісного шкірозамінника, а наповнювачем виступає спеціальний гель і піна високої щільності. Даний склад відмінно поглинає удари, захищає руки спортсмена і спаринг партнера, не піддається деформації.


Лямка на щиколотки RDX Gel купити за вигідною ціною 841 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Аксессуары для боевых искусств таких торгових марок, як наприклад: RDX в електронному каталозі Терраспорт
Лямка на щиколотки RDX Gel

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Лямка на щиколотки RDX Gel"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Аксесуари для бойових мистецтв

Давно мрієте зайнятися спортом? Лямка на щиколотки RDX Gel буде Вашим першим кроком. В « Аксесуари для бойових мистецтв » є все, що необхідно спортсмену. Аксесуари для бойових мистецтв здивує Вас своєю якістю. Тренажер бойової м'яч на гумці Pro Supra Fight Ball Odear D5 , Тренажер бойової м'яч на гумці Pro Supra Fight Ball Odear D5 і Тренажер бойової м'яч на гумці Pro Supra Fight Ball Odear D5 від знаменитих світових виробників 87 Ви знайдете в нашому розділі Аксесуари для бойових мистецтв . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Аксесуари для бойових мистецтв . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн