Човен надувний Sainteve Navigator 300 - знижена в ціні

КОД ТОВАРУ: 12722
  • Човен надувний Sainteve Navigator 300 - знижена в ціні
  • Човен надувний Sainteve Navigator 300 - знижена в ціні - Фото №2
Човен надувний Sainteve Navigator 300 - знижена в ціні
Sainteve Navigator 300 - тримісна надувний човен для риболовлі та прогулянок на воді, яка може бути використана однаково ефективно, як з установкою мотора, так і в гребному режимі. Човен Sainteve Navigator 300 має міцне і комфортне надувне кильове дно. Вона виготовлена з якісного високоміцного тришарового ПВХ і має вантажопідйомність до 250 кг.
SaintEve
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
1 549 грн
ЦІНА: 1 349 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 180 грн/МІС
ВІДГУКИ1
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 1 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип човна 
Веслова
Місткість 
3х-місцева
Матеріал 
ПВХ
Тип днища 
Плоске
Тип підлоги 
Надувний
Комплектація 
c веслами і насосом
Вантажопідйомність, кг
250
Вага човна, кг
22
АРТИКУЛ
SY-C302-1
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Причина уцінки: відклеївся привальний брус. В іншому все в порядку.

Sainteve Navigator 300 - тримісна надувний човен для риболовлі та прогулянок на воді, яка може бути використана однаково ефективно, як з установкою мотора, так і в гребному режимі. Човен Sainteve Navigator 300 і меет міцне і комфортне надувне дно. Завдяки його товщині, Ваші ноги ніколи не будуть мерзнути навіть при плаванні в холодних водах.

У комплекті є все, що потрібно для комфортного плавання: зручні надувні сидіння, надміцні двоскладові весла, транец для установки двигуна, ручний насос подвійної дії, чохол для транспортування.

Для зручності човен Navigator 300 забезпечена швартових кільцем і страхувальним леером, а рибалки по достоїнству оцінять практичний тримач для вудки. Завдяки привалочних брусу по периметру човна, можна не побоюватися випадково проткнути її в очеретах або при виході на сушу.

Надувний човен Sainteve Navigator 300 також має надувне кильове дно, що забезпечує їй відмінну швидкість і стійкість на воді! Це особливо важливо, якщо Ви віддаєте перевагу використовувати човен разом з мотором! Sainteve Navigator 300 може бути використана з двигунами з максимальною потужністю до 2,5 кінських сил.

Надувний човен Navigator 300 виготовлена з якісного високоміцного тришарового ПВХ. У ній Ви будете відчувати себе в безпеці: 3 незалежних повітряних відсіку не дозволять човні потонути, навіть в разі проколу 1 з них. А клапани Boston valves вже давно зарекомендували себе, як одні з найбільш надійних і зручних у використанні.

Човен спеціально сконструйована для плавання на невеликих озерах, річках і каналах. Вона з легкістю долає хвилі висотою до 0,5 м.

Виробник подбав про Вас і включив в комплект спеціальну сумку для транспортування і зберігання човни. З її допомогою навіть 1 людина легко зможе переносити човен за спиною. Також Вам не доведеться думати, чим накачати човен, так як в комплектації є якісний ручний насос. Завдяки функції подвійної дії, він накачає човен швидше, ніж електронасос!

Човен сертифікована по стандарту ISO 6185.

Розміри (ДxШ): 275х125 см.

Внутрішні розміри (ДxШ): 205х72 см.

Висота борту: 38 см.

Ширина борта: 36 см.

Довжина весел: 125 см.

Подушка (ДхШхВ): 55х30х15 см.

Розмір транця (ДxШ): 34х17 см.

Розмір коробки (ДхШхВ): 75х60х29 см.

Вага: 22,2 кг.

Максимальна вантажопідйомність: 250 кг.

Матеріал: тришаровий ПВХ щільністю 900 г / м2.

Колір: білий / синій / червоний.

Комплектація: човен, ручний насос обсягом 2х1400 см 3, весла складні, 2 надувних сидіння, транец + кріплення, сумка для транспортування, ремкомплект з 2 тюбиків клею і 2-х латочок.

Виробник: Sainteve (КНР).


Човен надувний Sainteve Navigator 300 - знижена в ціні підібрати і купити за реальною ціною 1 349 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Лодки Intex таких торгових марок, як наприклад: SaintEve в електронному магазині Terra Sport
Човен надувний Sainteve Navigator 300 - знижена в ціні Човен надувний Sainteve Navigator 300 - знижена в ціні - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Човен надувний Sainteve Navigator 300 - знижена в ціні"

Коментар: Лодка неплохая, полоса вдоль бортов отклеилась сразу, а так все хорошо прекрасная маркиза...
05 Августа 2011
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ1
В.П.
Лодка неплохая, полоса вдоль бортов отклеилась сразу, а так все хорошо прекрасная маркиза...
05 Августа 2011
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно хочете зайнятися фігурою? Човен надувний Sainteve Navigator 300 - знижена в ціні допоможе почати легко. В « Човни Intex » є все, що Вам знадобиться. Човни Intex обрадує Вас своєю надійністю. Човен надувний Challenger 3 Intex 68359 , Човен надувний Challenger 3 Intex 68359 і Човен надувний Challenger 3 Intex 68359 від кращих світових постачальників 684 Ви зможете знайти в нашій лінійці Човни Intex . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Човни Intex . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн