Човен надувний моторний Aquastar С-310 camo

КОД ТОВАРУ: 78910
  • Човен надувний моторний Aquastar С-310 camo
Човен надувний моторний Aquastar С-310 camo
Особливості човни: тримісна, надувна, моторна, відмінний варіант для сплаву по річці / риболовлі / полювання, надійна конструкція, сланевое днище, п'ятишаровий армований ПВХ, елементи з вологостійкої фанери, подвійний захист від бризок, регульовані лавочки, зручні ручки для транспортування, стійкість до змін температури / пошкоджень / заломів, спеціальний брус по периметру човна захищає конструкцію від пошкоджень під час ходу, набір алюмінієвих весел в комплекті, весла кріпляться за допомогою пластикових поворотних уключин, легка, маневрена, комфортна. Довжина: 3,1 м. Ширина: 1,58 м. Вантажопідйомність: 320 кг. Кількість відсіків: 3. Діаметр балона: 43 см. Тип днища: слань. Транец: стаціонарний. Вага човна: 30 кг. Матеріал корпусу: 5-шарова армована ПВХ-тканина. Щільність матеріалу: 1100г / м. кв. Рекомендована потужність мотора: 3-6л.с. Тип уключин: пластикові, поворотні. Тип весел: алюмінієві. Комплектація: човен надувний, пакувальна сумка, рейковий настил регульований, 2 сидіння, 5-літровий ножний насос, 2 весла, ремонтний комплект, техпаспорт з гарантійним талоном, сертифікат малого судна.
Aquastar
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
9 700 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 1295 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Розмір
FSD, FFD
Тип човна 
Моторна
Місткість 
3х-місцева
Матеріал 
ПВХ
Тип днища 
Плоске
Тип підлоги 
Сланевий
Комплектація 
з веслами
АРТИКУЛ
C-310-CAM
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Човен надувний моторний Aquastar С-310 відмінно підійде для сплаву по річці з мотором, риболовлі або полювання. Надійна продумана до нюансів конструкція і вантажопідйомність 320 кг забезпечить комфортну експлуатацію практично в будь-яких умовах. Човен компактна і легко транспортується як в розібраному, так і в зібраному вигляді. Каркас човна складається з трьох відсіків, перегородки між якими влаштовані таким чином, що в разі пробоїни одна з них зміщується до пошкодження і закриває його. Така система забезпечує додаткову безпеку пасажирів на воді.


Човен надувний моторний Aquastar С-310 відрізняється оптимальною щільністю. ПВХ-тканина, з якої зроблена човен, особливо стійкий до змін температури, пошкоджень і заломів. Спеціальний брус по периметру човна захищає конструкцію від пошкоджень під час ходу. У комплекті поставляється набір алюмінієвих весел, які кріпляться за допомогою пластикових поворотних уключин.
Човни цієї моделі пропонуються в трьох варіантах: без настилу / с настилом типу FSD / с настилом типу FFD. Настил FSD (полужесткая палуба), або сланевий килимок, являє собою три вузькі пайоли, скріплені з боків спеціальними м'якими кріпленнями в єдиний блок. Встановлюється і знімається такої настил за 5-10 секунд, в складеному вигляді займає мало місця, має антиковзаючими характеристиками.
Настил типу FFD (повна палуба). Це суцільна знімна палуба-трансформер за принципом "" розкладачки "". За рахунок цього дуже швидко встановлюється і знімається. Легка, в складеному стані займає мало місця. Повністю накриває дно надувного човна. Підсилює і робить його набагато жорсткіше. Має антіскользяшее покриття.

Особливості човна:
- тримісна;
- надувна;
- моторна;
- відмінний варіант для сплаву по річці / риболовлі / полювання;
- надійна конструкція;
- п'ятишаровий армований ПВХ;
- елементи з вологостійкої фанери;
- подвійний захист від бризок;
- регульовані лавочки;
- зручні ручки для транспортування;
- стійкість до змін температури / пошкоджень / заломів;
- спеціальний брус по периметру човна захищає конструкцію від пошкоджень під час ходу;
- набір алюмінієвих весел в комплекті;
- весла кріпляться за допомогою пластикових поворотних уключин;
- легка;
- маневрена;
- комфортна.

Човен надувний моторний Aquastar С-310 - легка, маневрена, міцна!

Характеристики:
Довжина: 3,1 м.
Ширина: 1,58 м.
Вантажопідйомність: 320 кг.
Кількість відсіків: 3.
Діаметр балона: 43 см.
Тип днища: рейковий настил.
Транец: стаціонарний.
Вага човна: 30 кг.
Матеріал корпусу: 5-шарова армована ПВХ-тканина.
Щільність матеріалу: 1100г / м. кв.
Рекомендована потужність мотора: 3-6л.с.
Тип уключин: пластикові, поворотні. Тип весел: алюмінієві.
Комплектація: човен надувний, пакувальна сумка, рейковий настил регульований, 2 сидіння, 5-літровий ножний насос, 2 весла, ремонтний комплект, техпаспорт з гарантійним талоном, сертифікат малого судна.

Гарантія: 5 років.
Виробник: Aquastar (Україна).

Витоки Aquastar починаються в 1986 році. Це було кодову назву інженерно-конструкторського проекту київських вчених, що розробляють штатні мобільні розбірні човни для оперативних підрозділів Військово-Морського Флоту ВС СРСР. Простіше кажучи, для військових операцій спецназу морської піхоти.


Човен надувний моторний Aquastar С-310 camo купити за вигідною ціною 9 700 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Лодки таких виробників, як наприклад: Aquastar в магазині terrasport.ua
Човен надувний моторний Aquastar С-310 camo

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Човен надувний моторний Aquastar С-310 camo"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Човни

Давно мрієте зайнятися спортом? Човен надувний моторний Aquastar С-310 camo буде Вашим першим кроком. В « Човни » є все, що необхідно спортсмену. Човни здивує Вас своєю якістю. Насос ножний Жаба 3 л , Насос ножний Жаба 3 л і Насос ножний Жаба 3 л від знаменитих світових виробників 293 Ви знайдете в нашому розділі Човни . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Човни . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн