Орбитрек (еліптичний тренажер) Life Gear 93680

КОД ТОВАРУ: 13903
  • Орбитрек (еліптичний тренажер) Life Gear 93680
  • Орбитрек (еліптичний тренажер) Life Gear 93680 - Фото №2
Орбитрек (еліптичний тренажер) Life Gear 93680
Еліптичний тренажер (орбітрек) Life Gear 93680 - це тренажер з магнітною системою навантаження, який прекрасно підходить, для домашнього використання. Заняття на тренажері допоможуть скинути зайву вагу, поліпшити функціональність серцево-судинної системи, зміцнити м'язи ніг, спини і черевного преса. Тренажер простий і зручний в експлуатації. Корпус моделі виконаний з гіппоалергенна покриттям, що робить його безпечним для здоров'я і більш практичним. Орбитрек має 8 рівнів навантажень, що надає тренуванні більшої інтенсивності при залученні різних груп м'язів.
Life Gear
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
3 990 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 533 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Система навантаження 
магнітна
Сидіння 
немає
Максимальна вага користувача, кг
120
Вага маховика, кг
8
Навантаження, рівнів
8
АРТИКУЛ
93680
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Еліптичний тренажер (орбітрек) Life Gear 93680 - це тренажер з магнітною системою навантаження, який прекрасно підходить, для домашнього використання. Заняття на тренажері допоможуть скинути зайву вагу, поліпшити функціональність серцево-судинної системи, зміцнити м'язи ніг, спини і черевного преса. Тренажер простий і зручний в експлуатації. Корпус моделі виконаний з гіппоалергенна покриттям, що робить його безпечним для здоров'я і більш практичним. Орбитрек має 8 рівнів навантажень, що надає тренуванні більшої інтенсивності при залученні різних груп м'язів. Завдяки магнітній системі тренажер працює абсолютно безшумно, а маховик вагою 8 кг сприяє більш плавного ходу педалей. Також модель оснащена LCD дисплеєм, де відображаються всі важливі для тренування характеристики, в тому числі і Ваш пульс, який зчитується з сенсорних датчиків, встановлених на ручках тренажера. Конструкція моделі включає в себе компенсатори нерівності підлоги і спеціальні транспортувальні колеса, що дозволяє практично використовувати, а також комфортно переміщати і зберігати тренажер.

Еліптичний тренажер (орбітрек) Life Gear 93680 plusominus - комфортний спорт!

Розміри: (ДхШхВ) 153х60х154 см.
Вага тренажера: 37,5 кг.
Вага маховика: 8 кг.
Показники дисплея: швидкість, час, дистанція, калорії, пульс.
Максимальна вага користувача: 120 кг.
Система навантаження: магнітна.
Виробник: Life Gear (Тайвань).

Про компанії: торгова марка Life Gear займає одну з лідируючих позицій в світі по розробці спортивного, силового та реабілітаційного обладнання. Спортивне та реабілітаційне обладнання Life Gear виготовляє тільки з міцних матеріалів високої якості за новітніми технологічними рішеннями. Life Gear постійно стежить за якістю своєї продукції, використовуючи різні методи тестування і ретельно перевіряючи її в сучасних лабораторіях компанії. З висококваліфікованим і досвідченим технічним штатом Life Gear постійно розвиває унікальні твори своєї спортивно-реабілітаційної продукції з інноваційними проривами технологій.

Збірка тренажера * кваліфікованим фахівцем в Києві - безкоштовно!

* Збірка тренажера здійснюється тільки за попереднім замовленням.

Доставка по Києву безкоштовно.


Орбитрек (еліптичний тренажер) Life Gear 93680 купити по реально виправданою вартості 3 990 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Орбитреки (эллиптические тренажеры) таких брендів, як наприклад: Life Gear в інтернет каталозі Терраспорт
Орбитрек (еліптичний тренажер) Life Gear 93680 Орбитрек (еліптичний тренажер) Life Gear 93680 - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Орбитрек (еліптичний тренажер) Life Gear 93680"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Орбітреки (еліптичні тренажери)

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Орбитрек (еліптичний тренажер) Life Gear 93680 допоможе досягти мети. В « Орбітреки (еліптичні тренажери) » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Орбітреки (еліптичні тренажери) порадує Вас високою якістю. Орбитрек (еліптичний тренажер) ВН Fitness G2336U Athlon Programm , Орбитрек (еліптичний тренажер) ВН Fitness G2336U Athlon Programm і Орбитрек (еліптичний тренажер) ВН Fitness G2336U Athlon Programm від кращих світових брендів 138 Ви побачите в нашій категорії Орбітреки (еліптичні тренажери) . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Орбітреки (еліптичні тренажери) . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн