Еспандер-стрічка Power System Flex Loop, сіра (PS_4063_Grey)

КОД ТОВАРУ: 245883
  • Еспандер-стрічка Power System Flex Loop, сіра (PS_4063_Grey)
Еспандер-стрічка Power System Flex Loop, сіра (PS_4063_Grey)
Тип: еспандер; Матеріал: латекс; Розмір: 6х5 см; товщина 1,5 мм; Сірий колір; Гарантія: 14 днів; Виробник: Power System (Чехія).
Power System
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
432 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 58 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
Рівень жорсткості
Високий
АРТИКУЛ
PS_4063_Grey
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Еспандер-стрічка Power System Flex Loop, сіра (PS_4063_Grey) стане в нагоді будь-якому спортсмену або спортсменці. Стрічка має високу опірність, тому, як вибрати оптимальні пропрацювати м'язи, удосконалити силу і гнучкість. Найбільш часто еспандер використовується в заняттях йогою, фітнесом і аеробікою для збільшення навантаження на м'язи. Під час виконання фізичних вправ, навантаження на м'язи відбувається рівномірно, а на суглоби практично не впливає. Стрічка виготовлена з гіпоалергенного латексу, який має гарну еластичність.


особливості:

  • гіпоалергенний еластичний матеріал;
  • підходить для вправ різної інтенсивності;
  • високий тип опору;
  • мінімальне навантаження на суглоби.


характеристики:
Тип: еспандер;
Матеріал: латекс;
Довжина: 60 см;
Товщина: 1,5 мм;
Ширина: 5 см;
Колір: сірий;
Гарантія: 14 днів.


Виробник: Power System (Чехія).
Power System - відомий бренд по виробництву спортивного обладнання, екіпіровки, а також аксесуарів для спорту. Компанія відома у всьому світі і займає міцну позицію серед конкурентів. Спортивне спорядження Чеської торгової марки відрізняється функціональністю і можливістю використання товарів у всіх випадках життя. Мега великий асортимент торгової марки включає в себе рукавички, налокітники, еспандери, ремені, скакалки, шорти для схуднення, що підтримують пояса, обмотки, фітнес аксесуари і т.д .. Головним завданням компанії протягом багатьох років є створення продукції професійного рівня.


Еспандер-стрічка Power System Flex Loop, сіра (PS_4063_Grey) купити по реально виправданою вартості 432 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Многофункциональные эспандеры таких брендів, як наприклад: Power System в інтернет каталозі Терраспорт
Еспандер-стрічка Power System Flex Loop, сіра (PS_4063_Grey)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Еспандер-стрічка Power System Flex Loop, сіра (PS_4063_Grey)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Багатофункціональні еспандери

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Еспандер-стрічка Power System Flex Loop, сіра (PS_4063_Grey) допоможе досягти мети. В « Багатофункціональні еспандери » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Багатофункціональні еспандери порадує Вас високою якістю. Еспандер для пілатесу LiveUp Hip Band, блакитний (LS3629-L) , Еспандер для пілатесу LiveUp Hip Band, блакитний (LS3629-L) і Еспандер для пілатесу LiveUp Hip Band, блакитний (LS3629-L) від кращих світових брендів 2733 Ви побачите в нашій категорії Багатофункціональні еспандери . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Багатофункціональні еспандери . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн