Стрічка гумова Stein - 50x1,1x500 мм

КОД ТОВАРУ: 401953
  • Стрічка гумова Stein - 50x1,1x500 мм
  • Стрічка гумова Stein - 50x1,1x500 мм - Фото №2
Стрічка гумова Stein - 50x1,1x500 мм
Stein Power Band 50 * 1,1 * 500 мм Гумова стрічка для фітнесу - стрічка-тренажер на основі натурального латексу. Снаряд рівномірно розподіляє навантаження по всій довжині і дозволяє виконувати ідеальні з точки зору біомеханіки вправи. Стрічки - більш еластичні і тягнуться, що не впиваються в шкіру і при цьому здатні витримувати значні навантаження .. Тренування зі стрічкою залучають до роботи глибокі м'язи і м'язи-стабілізатори, в результаті поліпшується координація, загальний тонус тіла. Підбирається в залежності від рівня фізичної підготовки. Кожна еластична еспандер-стрічка має різну ступінь пружності, чим товще стрічка - тим вище навантаження, найтовстіша петля буде найжорсткішою і складною і підійде для просунутих користувачів, а найтонша - підійде для початківців. Стрічки можна використовувати в якості підтримки при виконанні вправ. Наприклад, виконуючи присідання для створення ефекту виштовхування з нижньої позиції. Гумові стрічки - це відмінний інструмент коригування техніки виконання рухів. Закріпивши їх навколо тіла для спеціальних вправ, таких як присідання, стрічки не тільки забезпечують стійкість, але і сприяють правильному виконанню руху. Можуть бути використані при тренуваннях з обтяженнями, збільшуючи навантаження шляхом створення натягу стрічок. Також стрічки є незамінним інструментом в тренуваннях при реабілітації.
Stein
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
91 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 12 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Тип
Стрічкові
Рівень жорсткості
Високий
АРТИКУЛ
LKC-2010-1.1
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Stein Power Band 50 * 1,1 * 500 мм


Гумова стрічка для фітнесу - стрічка-тренажер на основі натурального латексу. Снаряд рівномірно розподіляє навантаження по всій довжині і дозволяє виконувати ідеальні з точки зору біомеханіки вправи. Стрічки - більш еластичні і тягнуться, що не впиваються в шкіру і при цьому здатні витримувати значні навантаження .. Тренування зі стрічкою залучають до роботи глибокі м'язи і м'язи-стабілізатори, в результаті поліпшується координація, загальний тонус тіла.

  • Підбирається в залежності від рівня фізичної підготовки. Кожна еластична еспандер-стрічка має різну ступінь пружності, чим товще стрічка - тим вище навантаження, найтовстіша петля буде найжорсткішою і складною і підійде для просунутих користувачів, а найтонша - підійде для початківців.
  • Стрічки можна використовувати в якості підтримки при виконанні вправ. Наприклад, виконуючи присідання для створення ефекту виштовхування з нижньої позиції.
  • Гумові стрічки - це відмінний інструмент коригування техніки виконання рухів. Закріпивши їх навколо тіла для спеціальних вправ, таких як присідання, стрічки не тільки забезпечують стійкість, але і сприяють правильному виконанню руху. Можуть бути використані при тренуваннях з обтяженнями, збільшуючи навантаження шляхом створення натягу стрічок.
  • Також стрічки є незамінним інструментом в тренуваннях при реабілітації.


Виробник: Stein (Чехія)


    Стрічка гумова Stein - 50x1,1x500 мм купити по реально виправданою вартості 91 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Аксессуары для фитнеса таких брендів, як наприклад: Stein в інтернет каталозі Терраспорт
    Стрічка гумова Stein - 50x1,1x500 мм Стрічка гумова Stein - 50x1,1x500 мм - Фото №2

    ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Стрічка гумова Stein - 50x1,1x500 мм"

    На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
    Відмінний
    Додати відгук
    ВІДГУКИ0
    НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

    СХОЖІ

    ВСІ Аксесуари для фітнесу

    Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Стрічка гумова Stein - 50x1,1x500 мм допоможе досягти мети. В « Аксесуари для фітнесу » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Аксесуари для фітнесу порадує Вас високою якістю. Рушник для фітнесу та спорту CATTARA Beach 14002 зелений 140*70см. , Рушник для фітнесу та спорту CATTARA Beach 14002 зелений 140*70см. і Рушник для фітнесу та спорту CATTARA Beach 14002 зелений 140*70см. від кращих світових брендів 99 Ви побачите в нашій категорії Аксесуари для фітнесу . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Аксесуари для фітнесу . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
    • 096 585-73-33
    • 067 501-06-06
    АКЦІЇ!
    ПОКУПЦЮ
    • Контакти
    • Способи доставки замовлення
    • Способи оплати замовлення
    • Дізнатися статус замовлення
    • Про компанію
    • Наші клієнти
    • Наші бренди
    0
    0 грн