Термос з ручкою 1 л Stanley

КОД ТОВАРУ: 39156
  • Термос з ручкою 1 л Stanley
  • Термос з ручкою 1 л Stanley - Фото №2
  • Термос з ручкою 1 л Stanley - Фото №3
  • Термос з ручкою 1 л Stanley - Фото №4
Термос з ручкою 1 л Stanley
Особливості термоса: класичний термос, подвійна вакуумна ізоляція, міцна ручка, зручний у використанні, міцний, довговічний, тримає тепло / холод протягом 24 годин, кришка використовується в якості чашки. Матеріал: високоякісна нержавіюча сталь. Обсяг кришки: 0,25 л. Розміри: 10х10,5х36 см. Об'єм: 1 л. Колір зелений.
Stanley
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 551 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 207 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Призначення
Для напоїв
Місткість
1 л
Час збереження температури
до 24 годин
АРТИКУЛ
6939236311472
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Легендарний класичний термос з ручкою 1 л Stanley з нержавіючої сталі збереже гарячу / холодну температуру будь-якого напою протягом 24 годин. Цей термос стане в нагоді вам як в щоденному житті, так і в заміських поїздках. Вже сто років, з самого початку їх виробництва, термоси Stanley користуються популярністю у мандрівників, туристів, і тих, чия робота пов'язана з постійними поїздками. Висока міцність і надійність буквально всієї продукції, яку виробляє компанія Stanley, робить її неймовірно популярною у всьому світі.
Легендарний класичний термос з ручкою 1 л Stanley буде служити вам багато років, і його якість не підведе нічиїх очікувань.

Особливості термоса:
- класичний термос;
- подвійна вакуумна ізоляція;
- міцна ручка;
- зручний у використанні;
- міцний;
- довговічний;
- тримає тепло / холод протягом 24 годин;
- кришка використовується в якості чашки.

Легендарний класичний термос з ручкою 1 л Stanley - гарантія високої якості!

Характеристики:
Матеріал:
високоякісна нержавіюча сталь.
Обсяг кришки: 0,25 л.
Розміри: 10х10,5х36 см.
Обсяг: 1 л.
Колір: зелений.

Гарантія: 25 років.

Виробник: Stanley (США).
Перші вакуумні ємності Stanley були запатентовані в 1913 році в американському місті Грейт Баррингтон відомим американським фізиком Вільямом Стенлі. Вони відразу ж набули неабиякої популярності серед американців, а пізніше і серед європейців. За сто років існування компанії її слоган не змінився, так само як і добротність її продукції: "Купуючи товар Stanley, ви вибираєте високу якість".


Термос з ручкою 1 л Stanley купити за вигідною ціною 1 551 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Термосы таких торгових марок, як наприклад: Stanley в електронному каталозі Терраспорт
Термос з ручкою 1 л Stanley Термос з ручкою 1 л Stanley - Фото №2 Термос з ручкою 1 л Stanley - Фото №3 Термос з ручкою 1 л Stanley - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Термос з ручкою 1 л Stanley"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Термоси

Давно мрієте зайнятися спортом? Термос з ручкою 1 л Stanley буде Вашим першим кроком. В « Термоси » є все, що необхідно спортсмену. Термоси здивує Вас своєю якістю. Термос Laken Thermo 750 мл червоний , Термос Laken Thermo 750 мл червоний і Термос Laken Thermo 750 мл червоний від знаменитих світових виробників 1094 Ви знайдете в нашому розділі Термоси . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Термоси . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн