Ласти з відкритою п'ятою Dolvor F30 сині, розмір - 43-45

КОД ТОВАРУ: 83435
  • Ласти з відкритою п'ятою Dolvor F30 сині, розмір - 43-45
Ласти з відкритою п'ятою Dolvor F30 сині, розмір - 43-45
Ласти Dolvor з відкритою п'ятою мають міцну, надійну конструкцію і ергономічний дизайн. Нова конструкція ласт включає широкий центральний канал і два менших для сильного тунельного ефекту. Це дозволяє домогтися високої ефективності і знижує навантаження на м'язи ніг.
Dolvor
КУПИТИ
ЦІНА:
970 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 130 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
Розмір
43-45
Призначення
Універсальні
АРТИКУЛ
F30-BL/XL
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ласти Dolvor F30 з відкритою п'ятою мають міцну, надійну конструкцію і ергономічний дизайн. Нова конструкція ласт включає широкий центральний канал і два менших для сильного тунельного ефекту. Це дозволяє домогтися високої ефективності і знижує навантаження на м'язи ніг.

Характеристики:

-стійки до впливу морської води.
- безпечні в експулатаціі для здоров'я людини.

Колір: синій.

Розмір: L-XL (43-45).

Виробник:   Dolvor (Долвор).

компанія   Dolvor   спеціалізується на виробництві і продажу екіпіровки в сфері плавання і дайвінгу. Понад 16 років досвіду та інновацій дозволяють забезпечити покупців кращою продукцією за конкурентними цінами.

виробництво   Dolvor   відповідає сертифікату якості   ISO 9001, не дарма, логотип   Dolvor   має високу репутацію, як на внутрішньому ринку, так і за кордоном.


Ласти з відкритою п'ятою Dolvor F30 сині, розмір - 43-45 купити за вигідною ціною 970 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Ласты таких торгових марок, як наприклад: Dolvor в інтернет-магазині Терраспорт
Ласти з відкритою п'ятою Dolvor F30 сині, розмір - 43-45

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ласти з відкритою п'ятою Dolvor F30 сині, розмір - 43-45"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ласти

Давно мрієте зайнятися спортом? Ласти з відкритою п'ятою Dolvor F30 сині, розмір - 43-45 буде Вашим першим кроком. В « Ласти » є все, що необхідно спортсмену. Ласти здивує Вас своєю якістю. Ласти із закритою п'ятою Dolvor F27 салатові, розмір - 39-40 , Ласти із закритою п'ятою Dolvor F27 салатові, розмір - 39-40 і Ласти із закритою п'ятою Dolvor F27 салатові, розмір - 39-40 від знаменитих світових виробників 511 Ви знайдете в нашому розділі Ласти . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Ласти . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн