Ласти Mares Razor Pro чорні

КОД ТОВАРУ: 115223
  • Ласти Mares Razor Pro чорні
  • Ласти Mares Razor Pro чорні - Фото №2
Ласти Mares Razor Pro чорні
Тип: закрита п'ятка і закритий носок;   вид лопаті: незнімна;   розмір: 39-40; 41-42; 43-44; 45-46; 47-48; матеріал: технополимер; колір лопаті: чорний; довжина лопаті: 44 см;   особливості: поздовжні жолобки на лопаті; середня жорсткість; приємний матеріал; широка калоша.
Mares
КУПИТИ
ЦІНА:
4 200 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 561 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
39-40, 43-44, 41-42, 45-46, 47-48
Призначення
Дайвінг
АРТИКУЛ
420401/BK
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ласти Mares Razor Pro чорні - популярна модель від італійського виробника, яка знає, що потрібно вашим ногам. Розроблена з урахуванням думки провідних ортопедів Італії. Додаткова товщина на підйом і   натяжители під аркою дозволяють максимально використовувати вироблену енергію. Комфорт, якість і ефективність в одному виробі.


  особливості:

- Поздовжні жолобки на лопаті;

-Середня жорсткість;

-Приємний матеріал;

-Широка калоша.


Характеристики:

Тип: закрита п'ятка і закритий носок;

Вид лопаті: незнімна;

Розмір: 39-40; 41-42; 43-44; 45-46; 47-48;

Матеріал: технополимер;

Колір лопаті: чорний.


Виробник:   Mares (Італія)

Mares - це чуття, досвід і незбагненна любов до моря. сьогодні,   Mares - приклад того, як потрібно ставитися до продукції, що виготовляється, це стандарт, до якого прагнуть. Не зупиняючись на досягнутому, компанія Mares продовжує розширюватися, вводити інновації в кожну деталь. За багато років існування, ця компанія показала своє непохитне перевагу серед виробників товарів для дайвінгу.



Ласти Mares Razor Pro чорні купити по реально виправданою вартості 4 200 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Ласты таких брендів, як наприклад: Mares в інтернет каталозі Терраспорт
Ласти Mares Razor Pro чорні Ласти Mares Razor Pro чорні - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ласти Mares Razor Pro чорні"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ласти

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Ласти Mares Razor Pro чорні допоможе досягти мети. В « Ласти » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Ласти порадує Вас високою якістю. Ласти із закритою п'ятою Dorfin (ZLT) сірі, розмір - 40-41 , Ласти із закритою п'ятою Dorfin (ZLT) сірі, розмір - 40-41 і Ласти із закритою п'ятою Dorfin (ZLT) сірі, розмір - 40-41 від кращих світових брендів 511 Ви побачите в нашій категорії Ласти . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Ласти . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн