Лапи боксерські V`Noks Smart Boxing Machine RDX-1976

КОД ТОВАРУ: 417842
  • Лапи боксерські V`Noks Smart Boxing Machine RDX-1976
  • Лапи боксерські V`Noks Smart Boxing Machine RDX-1976 - Фото №2
  • Лапи боксерські V`Noks Smart Boxing Machine RDX-1976 - Фото №3
  • Лапи боксерські V`Noks Smart Boxing Machine RDX-1976 - Фото №4
Лапи боксерські V`Noks Smart Boxing Machine RDX-1976
Лапи боксерські V`Noks Smart Boxing Machine На сьогоднішній день лапи є важливим тренувальним обладнанням в кожному боксерському залі. Тож не дивно, адже якісна робота на лапах дозволить досягти нових рівнів в боксі. Лапи боксерські Smart Boxing Machine від V`Noks виготовлені з натуральної шкіри Nappa винятковою вичинки і найвищої якості. Анатомічно правильне положення руки тренера забезпечується завдяки спеціальному «кульці» в області долоні. Щільний багатошаровий наповнювач відмінно поглинає удар. Невелика ударна площа лап дозволить відпрацювати швидкість і точність удару. Невелика вага лап дозволяє працювати зі снарядом більш тривалий час, виключаючи втому рук тренера. Лапи щільно і комфортно сідають на руці за рахунок шкіряного «кишені» для рук: відсіки для кожного пальця прострочені окремо і передбачена перфорація для доступу повітря. Виконано лапи в стильному дизайні: поєднання чорної та сірої шкіри, а також сірий логотип вже стали візитною карткою серії Boxing Machine від V`Noks. Розмір лап - 15 * 17 * 5 см. В комплекті 2 шт. Якщо Ви хочете підвищити свої показники в тренувальному процесі і бути на рівні зі світовими тенденціями в боксі, вам варто купити лапи боксерські V`Noks Smart Boxing Machine в інтернет-магазині RDX Sport style.
V`Noks
КУПИТИ
ЦІНА:
1 611 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 215 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
Розмір
17 см x 15 см x 5 см
Тип
Лапи
Форма
Вигнута
АРТИКУЛ
RDX-1976
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Лапи боксерські V`Noks Smart Boxing Machine

На сьогоднішній день лапи є важливим тренувальним обладнанням в кожному боксерському залі. Тож не дивно, адже якісна робота на лапах дозволить досягти нових рівнів в боксі. Лапи боксерські Smart Boxing Machine від V`Noks виготовлені з натуральної шкіри Nappa винятковою вичинки і найвищої якості. Анатомічно правильне положення руки тренера забезпечується завдяки спеціальному «кульці» в області долоні. Щільний багатошаровий наповнювач відмінно поглинає удар. Невелика ударна площа лап дозволить відпрацювати швидкість і точність удару. Невелика вага лап дозволяє працювати зі снарядом більш тривалий час, виключаючи втому рук тренера. Лапи щільно і комфортно сідають на руці за рахунок шкіряного «кишені» для рук: відсіки для кожного пальця прострочені окремо і передбачена перфорація для доступу повітря. Виконано лапи в стильному дизайні: поєднання чорної та сірої шкіри, а також сірий логотип вже стали візитною карткою серії Boxing Machine від V`Noks. Якщо Ви хочете підвищити свої показники в тренувальному процесі і бути на рівні зі світовими тенденціями в боксі, вам варто купити лапи боксерські V`Noks Smart Boxing Machine в інтернет-магазині RDX Sport style.

Характеристики:

  • Наповнення лапи: легка багатошарова піна високої щільності
  • Система вентиляції: перфорація на кишені для руки
  • Розмір: 17 см x 15 см x 5 см
  • Вид: Лапи
  • Матеріал: Натуральна шкіра Nappa.

Виробник: V`Noks (Угорщина)


Лапи боксерські V`Noks Smart Boxing Machine RDX-1976 підібрати і купити за реальною ціною 1 611 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Макивары и лапы таких торгових марок, як наприклад: V`Noks в електронному магазині Terra Sport
Лапи боксерські V`Noks Smart Boxing Machine RDX-1976 Лапи боксерські V`Noks Smart Boxing Machine RDX-1976 - Фото №2 Лапи боксерські V`Noks Smart Boxing Machine RDX-1976 - Фото №3 Лапи боксерські V`Noks Smart Boxing Machine RDX-1976 - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Лапи боксерські V`Noks Smart Boxing Machine RDX-1976"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Маківари і лапи

Давно хочете зайнятися фігурою? Лапи боксерські V`Noks Smart Boxing Machine RDX-1976 допоможе почати легко. В « Маківари і лапи » є все, що Вам знадобиться. Маківари і лапи обрадує Вас своєю надійністю. Ракетка (хлопавка) для тхеквондо подвійна BoyBo LR-741 , Ракетка (хлопавка) для тхеквондо подвійна BoyBo LR-741 і Ракетка (хлопавка) для тхеквондо подвійна BoyBo LR-741 від кращих світових постачальників 85 Ви зможете знайти в нашій лінійці Маківари і лапи . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Маківари і лапи . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн