Лапа вигнута з PU UFC UHK-69754, червона

КОД ТОВАРУ: 401055
  • Лапа вигнута з PU UFC UHK-69754, червона
  • Лапа вигнута з PU UFC UHK-69754, червона - Фото №2
  • Лапа вигнута з PU UFC UHK-69754, червона - Фото №3
  • Лапа вигнута з PU UFC UHK-69754, червона - Фото №4
  • Лапа вигнута з PU UFC UHK-69754, червона - Фото №5
Лапа вигнута з PU UFC UHK-69754, червона
Матеріал: Поліуретан (PU). Розмір: 26x19x15,5см. Комплектація: 1 шт. Колір: чорний-червоний. Призначення: бокс, єдиноборства.
UFC
КУПИТИ
602 грн
ЦІНА: 461 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 62 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Червоний
Тип
Лапи
Форма
Вигнута
АРТИКУЛ
UHK-69754
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Матеріал: Поліуретан (PU).
Розмір: 26x19x15,5см.
Комплектація: 1 шт.
Колір: чорний-червоний.
Призначення: бокс, єдиноборства.


призначення

Вигнута лапа бренду UFC вважається універсальною, підходять для різних єдиноборств, допомагає відпрацювати основні види дугоподібних і ударів під кутом, а також апперкоти. Використовується спортсменами різного рівня - професіоналами і новачками.


опис

Лапа виготовлена з якісного і міцного сучасного матеріалу - поліуретану. Він відрізняється зносостійкістю і забезпечує максимальну довговічність снаряда. Навіть при частих і інтенсивних тренуваннях лапа прослужить довго, не втративши своїх зовнішніх і якісних характеристик.

Аксесуар відрізняється невеликим розміром, що забезпечує зручність застосування. Лапа ідеально сидить на руці, повторюючи її форму. Надійну фіксацію забезпечує зручна липучка, утримувати цю лапу в руках, на відміну від інших моделей, не потрібно. В каталозі виріб представлено в двох основних кольорах - чорному і червоному.


наша думка

Вигнута лапа UFC - ідеальний вибір для занять контактними видами спорту. Тренажер допоможе відпрацювати основні види ударів, відточити техніку, швидкість реакції. Компактні зручні розміри, високоміцні матеріали виготовлення, прийнятна вартість - основні переваги лап цієї моделі.


Лапа вигнута з PU UFC UHK-69754, червона купити за вигідною ціною 461 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Распродажа таких торгових марок, як наприклад: UFC в інтернет-магазині Терраспорт
Лапа вигнута з PU UFC UHK-69754, червона Лапа вигнута з PU UFC UHK-69754, червона - Фото №2 Лапа вигнута з PU UFC UHK-69754, червона - Фото №3 Лапа вигнута з PU UFC UHK-69754, червона - Фото №4 Лапа вигнута з PU UFC UHK-69754, червона - Фото №5

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Лапа вигнута з PU UFC UHK-69754, червона"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Розпродаж

Давно мрієте зайнятися спортом? Лапа вигнута з PU UFC UHK-69754, червона буде Вашим першим кроком. В « Розпродаж » є все, що необхідно спортсмену. Розпродаж здивує Вас своєю якістю. Шарф зимовий для уболівальників двосторонній Arsenal, червоний , Шарф зимовий для уболівальників двосторонній Arsenal, червоний і Шарф зимовий для уболівальників двосторонній Arsenal, червоний від знаменитих світових виробників 2626 Ви знайдете в нашому розділі Розпродаж . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Розпродаж . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн