Лапа боксерська LivePro Focus Pad (LP8604)

КОД ТОВАРУ: 274049
  • Лапа боксерська LivePro Focus Pad (LP8604)
Лапа боксерська LivePro Focus Pad (LP8604)
Боксерська лапа LivePro FOCUS PAD підійде для спортсменів і любителів боксу і єдиноборства: контактних видів бою із застосуванням ударів рук і ніг. Такий додатковий інструмент завжди буде вам необхідний для розвитку швидкості, витривалості і сили удару. Лапу для боксу використовують тренера для своїх підопічних. Тренування складаються в імітації вільного бою тренера і спортсмена, що покращує його функціональні і рефлекторні показники. А крім ударів повинні бути правильні пересування по рингу у вигляді кроків. І лапа-тренажер в цьому незамінний помічник! Лапа для боксу LivePro FOCUS PAD - це тренажер, який зробить з вас справжнього переможця! Лапа для боксу LivePro LP 8604 виготовлена за високими стандартами якості та вам не потрібно ще довго буде думати про заміну на нову. Основні характеристики лапи: - міцний каркас з високо-еластичної піною всередині - ідеальний захист і амортизація - штучна щільна шкіра зовні - п'ять прорізів для пальців на рукавичці на кожній лапі, що надійно утримує основу і вам легко буде її носити - високотехнологічні тканини і наповнення - прослужать вам не один сезон - надійні шви з щільною ниткою - шви не розійдуться і не лопнуть під час ударів Склад: високоеластична піна і міцна штучна шкіра Розмір: 19Х24Х9 см Колір: чорний / блакитний У наборі: 2 шт, є петля для гачка Livepro виробляє високоякісне обладнання для активного та інтенсивного використання. Livepro є ідеальним вибором для комерційних залів і кроссфітов. Незалежно від того, чи є ви особистим тренером, тренером або професійним спортсменом, мета Livepro полягає в тому, щоб допомогти активним спортсменам в досягненні їхніх власних цілей і цілісному вдосконаленні своїх тренувань. Продукти Livepro поєднують в собі точний дизайн, приголомшливий зовнішній вигляд і якість матеріалів, що робить устаткування надзвичайно довговічним і комфортним для тренувань. Якщо вам потрібні довговічні інструменти з високою якістю, вибирайте Livepro.
LivePro
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 194 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 159 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
чорний / блакитний
Тип
Лапи
Форма
Пряма
АРТИКУЛ
LP8604
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Боксерська лапа LivePro FOCUS PAD підійде для спортсменів і любителів боксу і єдиноборства: контактних видів бою із застосуванням ударів рук і ніг. Такий додатковий інструмент завжди буде вам необхідний для розвитку швидкості, витривалості і сили удару. Лапу для боксу використовують тренера для своїх підопічних. Тренування складаються в імітації вільного бою тренера і спортсмена, що покращує його функціональні і рефлекторні показники. А крім ударів повинні бути правильні пересування по рингу у вигляді кроків. І лапа-тренажер в цьому незамінний помічник!

Лапа для боксу LivePro FOCUS PAD - це тренажер, який зробить з вас справжнього переможця! Лапа для боксу LivePro LP 8604 виготовлена за високими стандартами якості та вам не потрібно ще довго буде думати про заміну на нову.

Livepro виробляє високоякісне обладнання для активного та інтенсивного використання.

Livepro є ідеальним вибором для комерційних залів і кроссфітов. Незалежно від того, чи є ви особистим тренером, тренером або професійним спортсменом, мета Livepro полягає в тому, щоб допомогти активним спортсменам в досягненні їхніх власних цілей і цілісному вдосконаленні своїх тренувань. Продукти Livepro поєднують в собі точний дизайн, приголомшливий зовнішній вигляд і якість матеріалів, що робить устаткування надзвичайно довговічним і комфортним для тренувань.

Якщо вам потрібні довговічні інструменти з високою якістю, вибирайте Livepro.

особливості:

  • міцний каркас з високо-еластичної піною всередині - ідеальний захист і амортизації
  • штучна щільна шкіра зовні
  • п'ять прорізів для пальців на рукавичці на кожній лапі, що надійно утримує основу і вам легко буде її носити
  • високотехнологічні тканини і наповнення - прослужать вам не один сезон
  • надійні шви з щільною ниткою - шви не розійдуться і не лопнуть під час ударів

Основні характеристики:

  • Склад: високоеластична піна і міцна штучна шкіра
  • Розмір: 19Х24Х9 см
  • Колір: чорний / блакитний
  • У наборі: 2 шт, є петля для гачка

Виробник: LivePro


Лапа боксерська LivePro Focus Pad (LP8604) підібрати і замовити по які завищеною вартістю 1 194 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Макивары и лапы таких торгових марок, як наприклад: LivePro в онлайн каталозі Терра Спорт
Лапа боксерська LivePro Focus Pad (LP8604)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Лапа боксерська LivePro Focus Pad (LP8604)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Маківари і лапи

Давно планували зайнятися фігурою? Лапа боксерська LivePro Focus Pad (LP8604) допоможе на шляху до мети. В « Маківари і лапи » є все, що необхідно спортсмену. Маківари і лапи обрадує Вас високою якістю. Лапы боксерские профессиональные Sveltus Contender, 2 шт. (SLTS-6045) , Лапы боксерские профессиональные Sveltus Contender, 2 шт. (SLTS-6045) і Лапы боксерские профессиональные Sveltus Contender, 2 шт. (SLTS-6045) від топових світових брендів 85 Ви зможете побачити в нашій лінійці Маківари і лапи . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Маківари і лапи . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - як було 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн