Камінь точильний круглий Lansky Dual Grit Sharpener

КОД ТОВАРУ: 140362
  • Камінь точильний круглий Lansky Dual Grit Sharpener
  • Камінь точильний круглий Lansky Dual Grit Sharpener - Фото №2
  • Камінь точильний круглий Lansky Dual Grit Sharpener - Фото №3
Камінь точильний круглий Lansky Dual Grit Sharpener
Тип: кишеньковий. Зернистість: середньозернистий і грубозерниста. Розміри: 7,6 х 2,5 см. Матеріал: карбід вольфраму. Сірий колір.
Lansky
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
270 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 36 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
LPUCK
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Камінь точильний круглий Lansky Dual Grit Sharpener - модель, якій можна точити великі леза: лопат, газонокосарок, мачете. Форма точильного каменю - кругла, аксесуар двосторонній. Модель має два види зернистості: середній і великий, вони використовуються для різного виду лез. Камінь легкий по вазі і поміщається в кишеню. Покриття зносостійке, заточка легка і лезо довго зберігається в нагостреними вигляді.

особливості:
- Легко точить леза;
- Різна зернистість матеріалу;
- Матеріал зносостійкий.

Характеристики:
Тип: кишеньковий;
Зернистість: середньозернистий і грубозерниста;
Розміри: 7,6 х 2,5 см;
Матеріал: карбід вольфраму;
Колір: сірий.

Виробник: Lansky (США).
Компанія вже багато років знаходиться на ринку холодної зброї, тобто ножів, а також аксесуарів для них. Виробник особливо славиться точила для ножів. Компанія напрацювала авторитет, а точила вважаються кращими в світі. Вони якісні, довговічні і зрозумілі у використанні. Компанія продовжує розширюватися і випускати нову продукцію. Вони роблять точила ще більш безпечними і надійними, придатними для будь-якого ножа.

Камінь точильний круглий Lansky Dual Grit Sharpener підібрати і купити за реальною ціною 270 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Точилки таких торгових марок, як наприклад: Lansky в електронному магазині Terra Sport
Камінь точильний круглий Lansky Dual Grit Sharpener Камінь точильний круглий Lansky Dual Grit Sharpener - Фото №2 Камінь точильний круглий Lansky Dual Grit Sharpener - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Камінь точильний круглий Lansky Dual Grit Sharpener"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Стругачки

Давно хочете зайнятися фігурою? Камінь точильний круглий Lansky Dual Grit Sharpener допоможе почати легко. В « Стругачки » є все, що Вам знадобиться. Стругачки обрадує Вас своєю надійністю. Work Sharp Точилка кухонна механічна Pull Through Kitchen WSKTNPTS-I , Work Sharp Точилка кухонна механічна Pull Through Kitchen WSKTNPTS-I і Work Sharp Точилка кухонна механічна Pull Through Kitchen WSKTNPTS-I від кращих світових постачальників 4014 Ви зможете знайти в нашій лінійці Стругачки . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Стругачки . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн