Лампа денного світла Beurer TL 90

КОД ТОВАРУ: 78027
  • Лампа денного світла Beurer TL 90
  • Лампа денного світла Beurer TL 90 - Фото №2
Лампа денного світла Beurer TL 90
Особливості лампи: лампа денного світла, робить більш інтенсивним освітлення в зимовий час, імітує сонячне світло, яскраве і рівномірне випромінювання, зручне управління за допомогою однієї кнопки, енергозберігаюча лампа, відсутність мерехтіння і ультрафіолетового випромінювання. Розміри: 58,1х33,7х24,1 см. Вага: 3 кг. Джерела світла: FSL-YDW-36HRR. Потужність: 2х36 Вт. Освітленість: 10000 люкс. Відстань дії: 15 см. Підключення до мережі: 230 В змінного струму, 50 Гц. Умови експлуатації: +5 C - +45 C, при відносній вологості повітря 30-90%. ККД лампи (лм / Вт): 64 лм / Вт.Цветовая температура люмінесцентних трубок: 6,500 Kelvin.
Beurer
КУПИТИ
ЦІНА:
10 489 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 1400 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Лампи денного світла
АРТИКУЛ
TL 90
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Лампа денного світла Beurer TL 90 заповнить вам брак світла в зимову пору року і безсумнівно поліпшить ваш настрій. У медицині лампи денного світла використовуються в якості додаткових заходів при лікуванні недуг, викликаних нестачею сонячного світла. Світло благотворно впливає на людський організм і може застосовуватися як в профілактичних, так і в лікувальних цілях. Лампу денного світла можна застосовувати так часто, як це потрібно. Однак лікування матиме найбільшу ефективність, якщо сеанси світлотерапії будуть проводитися відповідно до зазначених інтервалами протягом не менше 3 днів. Найефективніше час для лікування - між 06.00 ранку і 20.00 вечора, рекомендована тривалість лікування - 2 години щодня. Як можна частіше намагайтеся кинути погляд безпосередньо на джерело світла, так як корисний ефект виникає при впливі світла на сітківку ока.
Лампа денного світла Beurer TL 90 допоможе боротися з загальними недугами, пригніченим настроєм, млявістю і апатією. Її м'який, затишний дизайн додасть вашій кімнаті затишок. Вона дуже проста у використанні, але не слід забувати, що будь-який електроприлад вимагає уважності і дотримання деяких правил, що гарантують безпеку. Наприклад, прилад не можна накривати або закривати в нагрітому стані, до приладу не можна торкатися вологими руками, відстань від горючих предметів до лампи денного світла має становити мінімум 1,0 м. Більш докладна інструкція йде в комплекті з приладом.

Особливості лампи:
- лампа денного світла;
- робить більш інтенсивним освітлення в зимовий час;
- імітує сонячне світло;
- яскраве і рівномірне випромінювання;
- зручне управління за допомогою однієї кнопки;
- енергозберігаюча лампа;
- відсутність мерехтіння і ультрафіолетового випромінювання.

Лампа денного світла Beurer TL 90 - поліпшить ваше самопочуття!

Характеристики:
Розміри: 58,1х33,7х24,1 см.
Вага: 3 кг.
Джерела світла: FSL-YDW-36HRR.
Потужність: 2х36 Вт.
Освітленість: 10000 люкс.
Відстань дії: 15 см.
Підключення до мережі: 230 В змінного струму, 50 Гц.
Умови експлуатації: +5 C - +45 C, при відносній вологості повітря 30-90%. ККД лампи (лм / Вт): 64 лм / Вт.
Колірна температура люмінесцентних трубок: 6,500 Kelvin.


Виробник: Beurer (Німеччина).

Beurer - європейський лідер у виробництві техніки для здоров'я і комфорту.
Підлогові і кухонні ваги, масажери для тіла і для ніг, електрогрілки та прилади для косметології, термометри, тонометри і пульсометри. Завдяки широкому якісному асортименту Бойрер є ідеальним комплексним постачальником техніки для здоров'я і комфорту.


Лампа денного світла Beurer TL 90 купити за вигідною ціною 10 489 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Аксессуары для дома таких торгових марок, як наприклад: Beurer в онлайн магазині Терра Спорт
Лампа денного світла Beurer TL 90 Лампа денного світла Beurer TL 90 - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Лампа денного світла Beurer TL 90"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Аксесуари для дому

Давно мрієте зайнятися спортом? Лампа денного світла Beurer TL 90 буде Вашим першим кроком. В « Аксесуари для дому » є все, що необхідно спортсмену. Аксесуари для дому здивує Вас своєю якістю. Полку додаткова в холодильник CDRep (FO-122837) , Полку додаткова в холодильник CDRep (FO-122837) і Полку додаткова в холодильник CDRep (FO-122837) від знаменитих світових виробників 2310 Ви знайдете в нашому розділі Аксесуари для дому . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Аксесуари для дому . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн