Куртка чоловіча The North Face Men's Evolve II Triclimate Jacket AW 17 (T0CG55-Q2S)

КОД ТОВАРУ: 244175
  • Куртка чоловіча The North Face Men's Evolve II Triclimate Jacket AW 17 (T0CG55-Q2S)
  • Куртка чоловіча The North Face Men's Evolve II Triclimate Jacket AW 17 (T0CG55-Q2S) - Фото №2
Куртка чоловіча The North Face Men's Evolve II Triclimate Jacket AW 17 (T0CG55-Q2S)
Матеріал верху: поліестер 100%. Матеріал підкладки: перероблений поліестер фліс. Стать: чоловіча. Сезон: демісезон, зима. Колір: сірий, чорний.
The North face
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
7 045 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 941 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
Розмір
M, L, XL, XXL
Тип
Куртка
АРТИКУЛ
T0CG55-Q2S
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Куртка чоловіча The North Face Men's Evolve II Triclimate Jacket AW 17 (T0CG55-Q2S) виготовлена із застосуванням унікальних запатентованих технологій для максимального захисту від холоду, вітру і опадів в холодну пору року і в міжсезоння. Курточка виготовлена з вітро і вологозахисного шару з проклеєними швами, що не дозволяє промокати навіть в дощову погоду, а тепланя флісова підкладка утеплює зсередини і не дасть прозябнуть на морозі. Для захисту голови передбачений капюшон, який складається в комір, а від продувань врятує затяжка на нижньому краї виробу і на манжетах рукавів. Кишені застібаються на блискавки, тому дрібні особисті речі ніколи не загубляться.


особливості:

  • технологія мебран DryVent ™ 2L для хорошої вентиляції і захисту від вітру;
  • вологовідштовхувальним просочення і покриття DWR;
  • водонепроникні проклеєні шви;
  • зручна вологостійка блискавка по всій довжині;
  • регульований капюшон, що складається в комір;
  • затяжка внизу куртки;
  • зручні кишені на блискавці.


Характеристики:

Матеріал верху: поліестер 100%;
Матеріал підкладки: перероблений поліестер фліс;
Стать: чоловіча;
Сезон: демісезон, зима;
Колір: сірий, чорний.


Виробник: The North Face (США).
The North Face - виробник, якому належить лідируючі позиції у виробництві гірськолижної та спортивного одягу, взуття, аксесуарів, а також туристичного спорядження. Вироби бренду вже заслужили любов серед професійних спортсменів і досвідчених мандрівників, адже крім виробництва продукції для активних людей, компанія активно займається спонсорством найбільш складних експедицій за участю найвідчайдушніших лижників і альпіністів світу. Вже не одне десятиліття виробник доводить незмінна якість і унікальність продукції.


Куртка чоловіча The North Face Men's Evolve II Triclimate Jacket AW 17 (T0CG55-Q2S) купити за вигідною ціною 7 045 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Мужские куртки и ветровки таких торгових марок, як наприклад: The North face в інтернет-магазині Терраспорт
Куртка чоловіча The North Face Men's Evolve II Triclimate Jacket AW 17 (T0CG55-Q2S) Куртка чоловіча The North Face Men's Evolve II Triclimate Jacket AW 17 (T0CG55-Q2S) - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Куртка чоловіча The North Face Men's Evolve II Triclimate Jacket AW 17 (T0CG55-Q2S)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Чоловічі куртки і ветровки

Давно мрієте зайнятися спортом? Куртка чоловіча The North Face Men's Evolve II Triclimate Jacket AW 17 (T0CG55-Q2S) буде Вашим першим кроком. В « Чоловічі куртки і ветровки » є все, що необхідно спортсмену. Чоловічі куртки і ветровки здивує Вас своєю якістю. Куртка мембранная унисекс Mac in a Sac Synergy Smoked pearl - XXL , Куртка мембранная унисекс Mac in a Sac Synergy Smoked pearl - XXL і Куртка мембранная унисекс Mac in a Sac Synergy Smoked pearl - XXL від знаменитих світових виробників 2133 Ви знайдете в нашому розділі Чоловічі куртки і ветровки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Чоловічі куртки і ветровки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн