Куртка чоловіча Tramp Аккем хакки

КОД ТОВАРУ: 100966
  • Куртка чоловіча Tramp Аккем хакки
  • Куртка чоловіча Tramp Аккем хакки - Фото №2
Куртка чоловіча Tramp Аккем хакки
Матеріал: поліестер. Щільність: 330 г / м2. Колір: хакки.
Tramp
  • Куртка мужская Tramp Аккем хакки
  • Куртка мужская Tramp Аккем синяя
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 144 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 153 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Хакі
Розмір
S, M, L, XL, XXL, 3XL
Тип
Куртка
АРТИКУЛ
TRMF-005-H
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Куртка чоловіча Tramp Аккем Хакки - тепла і функціональна модель, яка підійде для занять спортом, а також для повсякденного носіння в місті або на природі. Фліс, зроблений за спеціальними технологіями, має неткані тонкі волокна, завдяки яким відмінно зберігає тепло всередині і виводить вологу назовні. Завдяки цьому ваше тіло буде комфортно себе почувати як в спокійному стані, так і при активних фізичних навантаженнях. Polar Fleece і Sphere Fleece створюють двуслойную тканину. Це м'які і приємні матеріали, які дозволяють тілу дихати. Куртка не вбирає вологу, сохне швидко, не кашлатітся і не втрачає насиченого кольору. Вона не сяде і не розтягнеться після прання. Довга блискавка дозволяє зручно застібати куртку і не сковує рухів, знизу є шнурок, який можна затягнути для додаткового обігріву. Завищена горловина береже шию від вітру. Два кишені внутрішні кишені і три з боків застібаються на блискавку. Краї рукавів і низ оброблені для підвищення зносостійкості.

Особливості куртки:
- матеріал Polar Fleece, Sphere Fleece;
- теплоізоляційні якості;
- п'ять кишень;
- шнурок по нижньому краю.

Куртка чоловіча Tramp Аккем Хакки - ваш комфорт і тепло!

Характеристики:
Матеріал:
поліестер;
Щільність: 330 г / м2;
Колір: хакки.

Виробник: Tramp (США).
Компанія Tramp - один з лідерів на ринку зимових спортивних товарів. Бренд випускає одяг, взуття, рюкзаки, намети і т.п. Все, що може знадобитися любителям активного зимового відпочинку, або занять спортом, ця фірма робить з найякісніших матеріалів за останніми технологіями. Поєднання міцності і легкості, а також ефективності теплоізоляційних властивостей, за лічені роки вивело продукцію Tramp в лідери на світовому ринку.


Куртка чоловіча Tramp Аккем хакки купити за вигідною ціною 1 144 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Мужские куртки и ветровки таких торгових марок, як наприклад: Tramp в електронному каталозі Терраспорт
Куртка чоловіча Tramp Аккем хакки Куртка чоловіча Tramp Аккем хакки - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Куртка чоловіча Tramp Аккем хакки"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Чоловічі куртки і ветровки

Давно мрієте зайнятися спортом? Куртка чоловіча Tramp Аккем хакки буде Вашим першим кроком. В « Чоловічі куртки і ветровки » є все, що необхідно спортсмену. Чоловічі куртки і ветровки здивує Вас своєю якістю. Куртка для сноубординга Campus Hermes JCK черная - XXL , Куртка для сноубординга Campus Hermes JCK черная - XXL і Куртка для сноубординга Campus Hermes JCK черная - XXL від знаменитих світових виробників 2133 Ви знайдете в нашому розділі Чоловічі куртки і ветровки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Чоловічі куртки і ветровки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн