Куртка для дайвінгу Mares Instinct Camo Brown (неопрен 5,5 мм)

КОД ТОВАРУ: 115090
  • Куртка для дайвінгу Mares Instinct Camo Brown (неопрен 5,5 мм)
  • Куртка для дайвінгу Mares Instinct Camo Brown (неопрен 5,5 мм) - Фото №2
Куртка для дайвінгу Mares Instinct Camo Brown (неопрен 5,5 мм)
Тип: мокрий гідрокостюм; Матеріал: неопрен; Товщина: 5,5 мм; Температура комфорту: 17 - 23 ° C; Колір: камуфляж. Особливості: підійде для дайвінгу та підводного полювання; хороший крій, відмінно сідає; підвищена теплоізоляція; хороша плавучість; стійкий до стиснення; не вбирає воду; наявність накладки для зарядки арбалетів; накладки-підсилювачі на лікті; лікті анатомічної форми; інтегрований шолом; довгі штани під груди; довгий термін служби.
Mares
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
4 878 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 651 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Коричневий
Розмір
4, 6, 3, 5, 7
Тип
Куртка
Вид
Мокрий
Матеріал
Неопрен
Стать
Чоловічий
АРТИКУЛ
422420
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Куртка Mares Instinct Camo Brown   5,5 мм - це повнорозмірний мокрий гідрокостюм, який прекрасно підійде для любителів полювання і професійного дайвінгу. Куртка виконана з неопрена, покритого лайкрой. Куртка має інтегрований шолом, довгі штани під груди і довгий рукав, на грудях куртки є накладка, з внутрішньої сторони посилена більш щільним неопреном (упор для рушниці). Вона досить еластична, має підвищені теплоізоляційні властивості і має хорошу стійкість до стиснення.

особливості:

- підійде для дайвінгу та підводного полювання;

- хороший крій, відмінно сідає;

- підвищена теплоізоляція;

- хороша плавучість;

- стійкий до стиснення;

- не вбирає воду;

- наявність накладки для зарядки арбалетів;

- накладки-підсилювачі на лікті;

- лікті анатомічної форми;

- інтегрований шолом;

- довгі штани під груди;

- довгий термін служби.



Характеристики:

Тип: мокрий гідрокостюм;

Матеріал: неопрен;

Товщина: 5,5 мм;

Температура комфорту: 17 - 23 ° C;

Колір: камуфляж.


Виробник: Mares (Італія).

Mares - це провідний італійський виробник, який спеціалізується на розробці і виробництві різних аксесуарів для дайвінгу таких як, маски, ласти, підводні рушниці, туристичні ліхтарі, трубки, компенсатори, рюкзаки   і інші прилади для дайвінгу.   Mares - це бренд зі світовим ім'ям, на ринку вже більше 60 років. Особливе місце відводиться обладнанню для занурення, які розроблені за останніми інноваційними технологіями. Продукція даної марки підійде як для комерційного, так і особистого користування.


Куртка для дайвінгу Mares Instinct Camo Brown (неопрен 5,5 мм) купити за вигідною ціною 4 878 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Гидрокостюмы таких виробників, як наприклад: Mares в магазині terrasport.ua
Куртка для дайвінгу Mares Instinct Camo Brown (неопрен 5,5 мм) Куртка для дайвінгу Mares Instinct Camo Brown (неопрен 5,5 мм) - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Куртка для дайвінгу Mares Instinct Camo Brown (неопрен 5,5 мм)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Гідрокостюми

Давно мрієте зайнятися спортом? Куртка для дайвінгу Mares Instinct Camo Brown (неопрен 5,5 мм) буде Вашим першим кроком. В « Гідрокостюми » є все, що необхідно спортсмену. Гідрокостюми здивує Вас своєю якістю. Куртка для дайвинга Mares Instinct Camo Brown (неопрен 7 мм) р.6 , Куртка для дайвинга Mares Instinct Camo Brown (неопрен 7 мм) р.6 і Куртка для дайвинга Mares Instinct Camo Brown (неопрен 7 мм) р.6 від знаменитих світових виробників 6813 Ви знайдете в нашому розділі Гідрокостюми . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Гідрокостюми . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн