Лялька Cuppatinis S1 "Лола Лаванда" 10 см

КОД ТОВАРУ: 153939
  • Лялька Cuppatinis S1 "Лола Лаванда" 10 см
  • Лялька Cuppatinis S1 "Лола Лаванда" 10 см - Фото №2
  • Лялька Cuppatinis S1 "Лола Лаванда" 10 см - Фото №3
  • Лялька Cuppatinis S1 "Лола Лаванда" 10 см - Фото №4
Лялька Cuppatinis S1
Тип: лялька. Матеріал: пластик, полімер. Висота: 10 см. Упаковка: 13х7х18 см. Особливості: для дівчаток від 4 років; спідниця м'яка вивертати; в комплекті лялька і маленька чашечка; кумедна і весела.
Cuppatinis
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
59 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 8 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Матеріал 
Пластик
Для віку 
c 4 років
Висота 
менше 30 см
АРТИКУЛ
46742
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Лялька Cuppatinis S1 "Лола Лаванда" 10 см, з аксесуаром - модниця з фіолетовою стрижкою в синій спідниці, яка перетворюється в чашку з срібним орнаментом. У першій серії Cuppatinis S1 все 5 подружок-ляльок мають свою мініатюрну чашечку, тому дівчинка може зібрати всіх і влаштувати справжнє царське чаювання. Вашій донечці сподобається ця іграшка, вона надихне її на придумування захоплюючих сюжетів разом з друзями.

особливості:
- для дівчаток від 4 років;
- спідниця м'яка вивертати;
- в комплекті лялька і маленька чашечка;
- кумедна і весела.

Характеристики:
Тип:
лялька;
Матеріал: пластик, полімер;
Висота: 10 см;
Упаковка: 13х7х18 см.

Виробник: Cuppatinis (США).
Американська компанія випустила нову серію ляльок Cuppatinis, що стали улюбленицями багатьох дівчаток. Одним рухом спідниці, лялька перетворюється в чашечку. Високоякісні матеріали, яскравий дизайн, тематичний зовнішній вигляд, робить іграшки незамінними під час гри про чаюванні. Виробничі потужності компанії знаходяться на території Китаю.


Лялька Cuppatinis S1 "Лола Лаванда" 10 см підібрати і замовити по які завищеною вартістю 59 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Куклы таких торгових марок, як наприклад: Cuppatinis в онлайн каталозі Терра Спорт
Лялька Cuppatinis S1 "Лола Лаванда" 10 см Лялька Cuppatinis S1 "Лола Лаванда" 10 см - Фото №2 Лялька Cuppatinis S1 "Лола Лаванда" 10 см - Фото №3 Лялька Cuppatinis S1 "Лола Лаванда" 10 см - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Лялька Cuppatinis S1 "Лола Лаванда" 10 см"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ляльки

Давно планували зайнятися фігурою? Лялька Cuppatinis S1 "Лола Лаванда" 10 см допоможе на шляху до мети. В « Ляльки » є все, що необхідно спортсмену. Ляльки обрадує Вас високою якістю. Набір ігровий Шарлотта Земляничка - Ягідний Будиночок (лялька і аксесуари) , Набір ігровий Шарлотта Земляничка - Ягідний Будиночок (лялька і аксесуари) і Набір ігровий Шарлотта Земляничка - Ягідний Будиночок (лялька і аксесуари) від топових світових брендів 1613 Ви зможете побачити в нашій лінійці Ляльки . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Ляльки . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн