Лялька Cuppatinis S1 "Ліза Мокко" 10 см

КОД ТОВАРУ: 153938
  • Лялька Cuppatinis S1 "Ліза Мокко" 10 см
  • Лялька Cuppatinis S1 "Ліза Мокко" 10 см - Фото №2
  • Лялька Cuppatinis S1 "Ліза Мокко" 10 см - Фото №3
  • Лялька Cuppatinis S1 "Ліза Мокко" 10 см - Фото №4
Лялька Cuppatinis S1
Тип: лялька. Матеріал: пластик, полімер. Висота: 10 см. Упаковка: 13х7х18 см. Особливості: для дівчаток від 4 років; спідниця м'яка вивертати; в комплекті лялька і маленька чашечка; кумедна і весела.
Cuppatinis
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
59 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 8 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Матеріал 
Пластик
Для віку 
c 4 років
Висота 
менше 30 см
АРТИКУЛ
46743
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Лялька Cuppatinis S1 "Ліза Мокко" 10 см, з аксесуаром - мила брюнетка в рожевій спідниці, яка перетворюється в чашку з срібним орнаментом. У першій серії Cuppatinis S1 все 5 подружок-ляльок мають свою мініатюрну чашечку, тому дівчинка може зібрати всіх і влаштувати справжнє царське чаювання. Вашій донечці сподобається ця іграшка, вона надихне її на придумування захоплюючих сюжетів разом з друзями.

особливості:
- для дівчаток від 4 років;
- спідниця м'яка вивертати;
- в комплекті лялька і маленька чашечка;
- кумедна і весела.

Характеристики:
Тип:
лялька;
Матеріал: пластик, полімер;
Висота: 10 см;
Упаковка: 13х7х18 см.

Виробник: Cuppatinis (США).
Американська компанія випустила нову серію ляльок Cuppatinis, що стали улюбленицями багатьох дівчаток. Одним рухом спідниці, лялька перетворюється в чашечку. Високоякісні матеріали, яскравий дизайн, тематичний зовнішній вигляд, робить іграшки незамінними під час гри про чаюванні. Виробничі потужності компанії знаходяться на території Китаю.

Лялька Cuppatinis S1 "Ліза Мокко" 10 см купити за вигідною ціною 59 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Куклы таких торгових марок, як наприклад: Cuppatinis в онлайн каталозі Терра Спорт
Лялька Cuppatinis S1 "Ліза Мокко" 10 см Лялька Cuppatinis S1 "Ліза Мокко" 10 см - Фото №2 Лялька Cuppatinis S1 "Ліза Мокко" 10 см - Фото №3 Лялька Cuppatinis S1 "Ліза Мокко" 10 см - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Лялька Cuppatinis S1 "Ліза Мокко" 10 см"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ляльки

Давно мрієте зайнятися спортом? Лялька Cuppatinis S1 "Ліза Мокко" 10 см буде Вашим першим кроком. В « Ляльки » є все, що необхідно спортсмену. Ляльки здивує Вас своєю якістю. Пупс Лілі JC Toys на гойдалках, 22 см , Пупс Лілі JC Toys на гойдалках, 22 см і Пупс Лілі JC Toys на гойдалках, 22 см від знаменитих світових виробників 1613 Ви знайдете в нашому розділі Ляльки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Ляльки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн