Лялька Zapf Baby Born "Старша сестричка"

КОД ТОВАРУ: 153968
  • Лялька Zapf Baby Born "Старша сестричка"
  • Лялька Zapf Baby Born "Старша сестричка" - Фото №2
Лялька Zapf Baby Born
Тип ляльки: інтерактивна / працює без батарейок. Функціональність: стоїть на ніжках / п'є з пляшки / плаче / купається. Комплектація: гребінець, пляшечка, 2 браслета (для дівчинки і для ляльки), аксесуари для волосся - 3 шпильки, 2 спіральні гумки. Розмір упаковки: 38х20х38 см. Висота: 43 см. Колір аксесуарів: рожевий, синій, сірий.
ZAPF
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 999 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 267 грн/МІС
ВІДГУКИ1
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 1 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Для віку 
3-5 років
Висота 
більше 30 см
АРТИКУЛ
820704
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Лялька Zapf Baby Born - Старша сестричка стане справжньою подружкою для будь-якої маленької дівчинки. Ця чарівна лялька вміє пити з пляшечки, плакати, купатися, згинати ручки і ніжки, вертіти головою, тобто, все те, що дозволить маленькій мамі піклуватися і легко справлятися з усіма справами. Її довге гарне волосся можна збирати в пишний хвіст або два хвостика, а також заплітати в кіску. Для цього в комплекті є гребінець, 3 шпильки, 2 спіральні гумки. Крім цього, в комплекті - 2 браслета, для дівчинки і ляльки.
Лялька Zapf Baby Born - Старша сестричка комплектується повним набором ігрових аксесуарів: гребінець, пляшечка, 2 браслета (для дівчинки і для ляльки), аксесуари для волосся - 3 шпильки, 2 спіральні гумки. Чудовий подарунок для дівчинки старше 3-х років. Працює без батарейок.

Особливості ляльки:
- для дівчаток старше 3-х років;
- інтерактивна лялька / працює без батарейок;
- вміє пити з пляшечки / плакати / купатися;
- дуже м'яке волосся податливі для різних зачісок;
- рухливі ручки / ніжки / голова;
- виготовлена з екологічно чистих матеріалів;
- комплектується джинсами, стильною подвійний футболкою, кросівками.

Характеристики:
Тип ляльки: інтерактивна / працює без батарейок;
Функціональність: стоїть на ніжках / п'є з пляшки / плаче / купається;
Комплектація: гребінець, пляшечка, 2 браслета (для дівчинки і для ляльки), аксесуари для волосся - 3 шпильки, 2 спіральні гумки;
Розмір упаковки: 38х20х38 см;
Висота: 43 см;
Колір аксесуарів: рожевий, синій, сірий.

Виробник: Zapf (Німеччина).
Zapf - дуже відомий європейський виробник якісних багатофункціональних ляльок і супутніх аксесуарів. Штаб-квартира компанії знаходиться в Німеччині, філії - в великих європейських країнах, а також в Гонконзі, Австралії, США. Всі іграшки, що випускаються Zapf Creation AG, проходять контроль якості в акредитованих центрах тестування на відповідність всім встановленим законодавством стандартам, потребам покупців і власним вимогам компанії.

Лялька Zapf Baby Born "Старша сестричка" купити за вигідною ціною 1 999 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Куклы таких торгових марок, як наприклад: ZAPF в онлайн каталозі Терра Спорт
Лялька Zapf Baby Born "Старша сестричка" Лялька Zapf Baby Born "Старша сестричка" - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Лялька Zapf Baby Born "Старша сестричка""

Переваги: Размер, материал, исполнение, аксессуары.
Недоліки: Лезут волосы очень сильно. Льется водичка из ротика и глаз.
Коментар: В целом куколка неплохая. Но есть в ней и минусы. Мы подарили ее на 8 марта нашей малышке. Из минусов: очень сильно лезут волосы. Они неравномерные по длине. Также водичка выливается изо рта и глаз вместо заявленных "слез". Но хорошее исполнение куколки. Материал качественный. Сгибаются коленки. Она может сама стоять. Качественные аксессуары.
11 Марта 2018
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ1
Катя
В целом куколка неплохая. Но есть в ней и минусы. Мы подарили ее на 8 марта нашей малышке. Из минусов: очень сильно лезут волосы. Они неравномерные по длине. Также водичка выливается изо рта и глаз вместо заявленных "слез". Но хорошее исполнение куколки. Материал качественный. Сгибаются коленки. Она может сама стоять. Качественные аксессуары.
11 Марта 2018
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ляльки

Давно мрієте зайнятися спортом? Лялька Zapf Baby Born "Старша сестричка" буде Вашим першим кроком. В « Ляльки » є все, що необхідно спортсмену. Ляльки здивує Вас своєю якістю. Пупс Лілі JC Toys на гойдалках, 22 см , Пупс Лілі JC Toys на гойдалках, 22 см і Пупс Лілі JC Toys на гойдалках, 22 см від знаменитих світових виробників 1613 Ви знайдете в нашому розділі Ляльки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Ляльки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн