Лялька Zapf Baby Born "Феечка"

КОД ТОВАРУ: 153969
  • Лялька Zapf Baby Born "Феечка"
  • Лялька Zapf Baby Born "Феечка" - Фото №2
Лялька Zapf Baby Born
Тип ляльки: інтерактивна. Функціональність: п'є з пляшки / мочить підгузник / ходить на горщик / плаче / купається / закриває очі. Комплектація: тарілочка з ложкою, підгузник, пустушка, горщик, пляшечка для годування, пакетик з кашкою, браслети для дівчинки і ляльки, підвіска. Розмір упаковки: 18х33х38 см. Висота: 43 см. Колір аксесуарів: бузковий.
ZAPF
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
2 120 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 283 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Для віку 
3-5 років
Висота 
більше 30 см
АРТИКУЛ
820698
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Лялька Zapf Baby Born - феечки замінить собою всі інші іграшки. Ця чарівна лялька одягнена в сукню і лілові туфельки. Крім того, у неї є діадема і двоє крилець за спиною. Вона вміє пити з пляшечки, мочити підгузник, ходити на горщик, плакати, купатися, закривати перед сном очі, одним словом, все те, що дозволить маленькій мамі піклуватися і легко справлятися з усіма справами. У комплекті з Феєчки йде кулон у вигляді казкового єдинорога і два милих браслета.
Лялька Zapf Baby Born - феечки комплектується повним набором ігрових аксесуарів: тарілочка з ложкою, підгузник, пустушка, горщик, пляшечка для годування, пакетик з кашкою, браслети для дівчинки і ляльки, підвіска. Чудовий подарунок для дівчинки старше 3-х років. Працює без батарейок.

Особливості ляльки:
- для дівчаток старше 3-х років;
- інтерактивна лялька / працює без батарейок;
- вміє плавати / плакати / пити з пляшечки / ходить на горщик і т.д;
- рухливі ручки / ніжки / голова;
- виготовлена з екологічно чистих матеріалів;
- комплектується сукнею / черевичками / носочками;

Характеристики:
Тип ляльки: інтерактивна / батарейки не потрібні;
Функціональність: п'є з пляшки / мочить підгузник / ходить на горщик / плаче / купається / закриває очі.
Комплектація: тарілочка з ложкою, підгузник, пустушка, горщик, пляшечка для годування, пакетик з кашкою, браслети для дівчинки і ляльки, підвіска;
Розмір упаковки: 18х33х38 см;
Висота: 43 см;
Колір аксесуарів: бузковий.

Виробник: Zapf (Німеччина).
Zapf - дуже відомий європейський виробник якісних багатофункціональних ляльок і супутніх аксесуарів. Штаб-квартира компанії знаходиться в Німеччині, філії - в великих європейських країнах, а також в Гонконзі, Австралії, США. Всі іграшки, що випускаються Zapf Creation AG, проходять контроль якості в акредитованих центрах тестування на відповідність всім встановленим законодавством стандартам, потребам покупців і власним вимогам компанії.


Лялька Zapf Baby Born "Феечка" підібрати і замовити по які завищеною вартістю 2 120 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Куклы таких торгових марок, як наприклад: ZAPF в онлайн каталозі Терра Спорт
Лялька Zapf Baby Born "Феечка" Лялька Zapf Baby Born "Феечка" - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Лялька Zapf Baby Born "Феечка""

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ляльки

Давно планували зайнятися фігурою? Лялька Zapf Baby Born "Феечка" допоможе на шляху до мети. В « Ляльки » є все, що необхідно спортсмену. Ляльки обрадує Вас високою якістю. Набір ігровий Шарлотта Земляничка - Ягідний Будиночок (лялька і аксесуари) , Набір ігровий Шарлотта Земляничка - Ягідний Будиночок (лялька і аксесуари) і Набір ігровий Шарлотта Земляничка - Ягідний Будиночок (лялька і аксесуари) від топових світових брендів 1613 Ви зможете побачити в нашій лінійці Ляльки . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Ляльки . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн