Крісло надувне Comfy Ultra Lounge Intex 68564

КОД ТОВАРУ: 12161
  • Крісло надувне Comfy Ultra Lounge Intex 68564
Крісло надувне Comfy Ultra Lounge Intex 68564
Надувні крісла Intex Comfy Ultra Lounge мають в порівнянні з попередниками більш зручні розміри і наклон.В підставі надувного крісла вбудований підстаканник для кави або води. Пуфік візьме на себе навантаження ваших ніг.
Intex
КУПИТИ
ЦІНА:
1 414 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 189 грн/МІС
ВІДГУКИ1
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 1 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип 
Крісла
Комплектація 
Без насоса
Максимальне навантаження 
До 100 кг
Вага 
До 3 кг
Висота 
Більше 40 см
Ширина 
81 - 100 см
Довжина 
До 185 см
АРТИКУЛ
68564
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Давно мрієте про зручний і недорогому кріслі з пуфиком? Зверніть увагу на модель Comfy Ultra Lounge Intex 68564. Виконане в стильній чорно-сірій гамі, воно прекрасно підійде для любителів відпочити після виснажливого робочого дня. Прийнявши зручну позу і витягнувши ноги, Ви забудете всі свої проблеми. А улюблений фільм або цікава книга допоможуть Вам у цьому.

Характеристики:

Макс. навантаження - 100 кг.

Розмір крісла - 130-99-76 см.

Розмір пуфика - 64x28 см.

Вага упаковки - 3.6 кг.

Виробник: Intex.

Група компаній Intex (Интекс) є визнаним лідером товарів для активного відпочинку і комфорту з застосуванням інноваційних методів проектування і виробництва ПВХ-виробів. Продукція Intex представлена на ринку 100 країн світу. Створена більше 40 років тому в США декількома однодумцями як невелика компанія, сьогодні Intex є міжнародною корпорацією з філіями в Голландії, у Франції та Гонконгу. Кожне готовий виріб Intex проходить обов'язкове тестування на сучасному обладнанні. Вся без винятку продукція екологічна, безпечна і відповідає європейським стандартам безпеки і якості (сертифікат ISO 9000)


Крісло надувне Comfy Ultra Lounge Intex 68564 вибрати за доступною вартості 1 414 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Надувные кресла таких брендів, як наприклад: Intex в каталозі магазина Terrasport
Крісло надувне Comfy Ultra Lounge Intex 68564

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Крісло надувне Comfy Ultra Lounge Intex 68564"

Коментар: Довольно большое кресло, покупала для дачного отдыха, пуфик удачно подходит в дополнение к креслу, в нем хорошо находиться полулежа, а просто сидеть не удобно.
24 Апреля 2012
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ1
Елена
Довольно большое кресло, покупала для дачного отдыха, пуфик удачно подходит в дополнение к креслу, в нем хорошо находиться полулежа, а просто сидеть не удобно.
24 Апреля 2012
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Надувні крісла

Давно хотіли зайнятися спортом? Крісло надувне Comfy Ultra Lounge Intex 68564 - це Ваш перший крок. В « Надувні крісла » є все, що знадобиться спортсмену. Надувні крісла здивує Вас своєю оригінальністю. Крісло надувне дитяче Eurasia Tigger 3D , Крісло надувне дитяче Eurasia Tigger 3D і Крісло надувне дитяче Eurasia Tigger 3D від кращих світових виробників 868 Ви можете знайти в нашій категорії Надувні крісла . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Надувні крісла . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн