Крісло складне KingCamp Deluxe Hard Arms Chair (KC3888)

КОД ТОВАРУ: 415560
  • Крісло складне KingCamp Deluxe Hard Arms Chair (KC3888)
  • Крісло складне KingCamp Deluxe Hard Arms Chair (KC3888) - Фото №2
  • Крісло складне KingCamp Deluxe Hard Arms Chair (KC3888) - Фото №3
  • Крісло складне KingCamp Deluxe Hard Arms Chair (KC3888) - Фото №4
  • Крісло складне KingCamp Deluxe Hard Arms Chair (KC3888) - Фото №5
  • Крісло складне KingCamp Deluxe Hard Arms Chair (KC3888) - Фото №6
  • Крісло складне KingCamp Deluxe Hard Arms Chair (KC3888) - Фото №7
  • Крісло складне KingCamp Deluxe Hard Arms Chair (KC3888) - Фото №8
Крісло складне KingCamp Deluxe Hard Arms Chair (KC3888)
Крісло для кемпінгу. Ідеально підходить для використання в приміщенні або на відкритому повітрі, наприклад, на пікніку, в поході, на пляжі, в патіо або на рибалці. Крісло для кемпінгу KingCamp Deluxe Hard Arms Chair ідеально підходить для використання в приміщенні або на відкритому повітрі, наприклад, на пікніку, в поході, на пляжі, в патіо або на рибалці. Приємним доповненням до бічного кишені буде кишеню в головах і сумка-холодильник в підлокітнику, яка вмістить до трьох баночок вашого улюбленого напою. Каркас крісла виготовлений з міцної сталі з порошковим покриттям, щоб рівномірно розподілити ваш вага і створити максимум комфорту, при цьому крісло витримує навантаження до 160 кг. Вага стільця 5.1 кг, а розмір в складеному вигляді складає всього 105 х 20 х 20 см. Він портативний і досить легкий. М'яке сидіння з міцного матеріалу Oxford 600x300D забезпечить вам максимальний комфорт. У комплект входить транспортувальний чохол, з щільного матеріалу, для перенесення і зручності зберігання.
KingCamp
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
3 693 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 493 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
Тип
Крісло
Допустиме навантаження
більше 150 кг
АРТИКУЛ
KC3888 BLACK/MID GREY
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Крісло для кемпінгу. Ідеально підходить для використання в приміщенні або на відкритому повітрі, наприклад, на пікніку, в поході, на пляжі, в патіо або на рибалці.
Крісло для кемпінгу KingCamp Deluxe Hard Arms Chair ідеально підходить для використання в приміщенні або на відкритому повітрі, наприклад, на пікніку, в поході, на пляжі, в патіо або на рибалці. Приємним доповненням до бічного кишені буде кишеню в головах і сумка-холодильник в підлокітнику, яка вмістить до трьох баночок вашого улюбленого напою. Каркас крісла виготовлений з міцної сталі з порошковим покриттям, щоб рівномірно розподілити ваш вага і створити максимум комфорту, при цьому крісло витримує навантаження до 160 кг. Вага стільця 5.1 кг, а розмір в складеному вигляді складає всього 105 х 20 х 20 см. Він портативний і досить легкий. М'яке сидіння з міцного матеріалу Oxford 600x300D забезпечить вам максимальний комфорт. У комплект входить транспортувальний чохол, з щільного матеріалу, для перенесення і зручності зберігання.

Характеристики:

  • Комплектація: стілець, чохол;
  • Бренд: KingCamp;
  • Колір: BLACK / MID GREY;
  • Тип: Крісла.

Виробник: KingCamp (Китай)


Крісло складне KingCamp Deluxe Hard Arms Chair (KC3888) купити за вигідною ціною 3 693 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Туристические стулья и кресла таких виробників, як наприклад: KingCamp в магазині terrasport.ua
Крісло складне KingCamp Deluxe Hard Arms Chair (KC3888) Крісло складне KingCamp Deluxe Hard Arms Chair (KC3888) - Фото №2 Крісло складне KingCamp Deluxe Hard Arms Chair (KC3888) - Фото №3 Крісло складне KingCamp Deluxe Hard Arms Chair (KC3888) - Фото №4 Крісло складне KingCamp Deluxe Hard Arms Chair (KC3888) - Фото №5 Крісло складне KingCamp Deluxe Hard Arms Chair (KC3888) - Фото №6 Крісло складне KingCamp Deluxe Hard Arms Chair (KC3888) - Фото №7 Крісло складне KingCamp Deluxe Hard Arms Chair (KC3888) - Фото №8

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Крісло складне KingCamp Deluxe Hard Arms Chair (KC3888)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Туристичні стільці і крісла

Давно мрієте зайнятися спортом? Крісло складне KingCamp Deluxe Hard Arms Chair (KC3888) буде Вашим першим кроком. В « Туристичні стільці і крісла » є все, що необхідно спортсмену. Туристичні стільці і крісла здивує Вас своєю якістю. Крісло складне Novator SR-8 Relax (NV-двісті одна тисяча дев'ятсот п'ятьдесят дві) , Крісло складне Novator SR-8 Relax (NV-двісті одна тисяча дев'ятсот п'ятьдесят дві) і Крісло складне Novator SR-8 Relax (NV-двісті одна тисяча дев'ятсот п'ятьдесят дві) від знаменитих світових виробників 948 Ви знайдете в нашому розділі Туристичні стільці і крісла . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Туристичні стільці і крісла . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн