Кріплення для підвісних гамаків La Siesta Allround black AL-08

КОД ТОВАРУ: 131171
  • Кріплення для підвісних гамаків La Siesta Allround black AL-08
Кріплення для підвісних гамаків La Siesta Allround black AL-08
Тип: кріплення. Упаковка: 19,5 х 3,5 х 24 см. Канат: 3 м (2 шт). Навантаження: до 160 кг.
La Siesta
КУПИТИ
ЦІНА:
1 707 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 228 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
AL-08
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Кріплення для підвісних гамаків La Siesta Allround black - універсальний набір інструментів, дозволить закріпити гамак між деревами, стінами або балками на стелі. Два болта на дюбелях можна закріпити на будь-яку поверхню на зручній висоті. Спеціальні карабіни і кільця надійно фіксують канат без випадкового зісковзування. Довжина канатів 3 м дозволить закріпити гамак між бажаними об'єктами. Кріплення сумісний з усіма видами гамаків. Витримує розгойдування і навантаження до 160 кг. У наборі інструкція для правильного і надійного закріплення деталей.

особливості:

- універсальне кріплення;

- закріплення на дюбелях;

- надійні карабіни для фіксації;

- міцні канати.

Характеристики:

Тип: кріплення;

Упаковка: 19,5 х 3,5 х 24 см;

Канат: 3 м (2 шт);

Максимальне навантаження: до 160 кг.

Проізводітeль: La Siesta (Німеччина)

Компанія La Siesta вже більше 20 років зaнімается комерціалізацією і поширенням гамакoв у всьому світі. Гамаки ізготoвлени виключно з еколoгіческіх матеріалів handmade в Мексікe, Колумбії, Брaзіліі і інших стрaнах, відображають місцевий колорит. Продукцію La Siesta цінують на всіх континентах за рахунок високої міцності і неповторного комфорту.


Кріплення для підвісних гамаків La Siesta Allround black AL-08 вибрати за доступною вартості 1 707 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Крепления для гамаков и стульев таких брендів, як наприклад: La Siesta в каталозі магазина Terrasport
Кріплення для підвісних гамаків La Siesta Allround black AL-08

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Кріплення для підвісних гамаків La Siesta Allround black AL-08"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Кріплення для гамаків і стільців

Давно хотіли зайнятися спортом? Кріплення для підвісних гамаків La Siesta Allround black AL-08 - це Ваш перший крок. В « Кріплення для гамаків і стільців » є все, що знадобиться спортсмену. Кріплення для гамаків і стільців здивує Вас своєю оригінальністю. Кріплення для підвісних стільців La Siesta Seguro AS-03 black , Кріплення для підвісних стільців La Siesta Seguro AS-03 black і Кріплення для підвісних стільців La Siesta Seguro AS-03 black від кращих світових виробників 6714 Ви можете знайти в нашій категорії Кріплення для гамаків і стільців . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Кріплення для гамаків і стільців . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн