Кріплення для гамака TY-3245

КОД ТОВАРУ: 79706
  • Кріплення для гамака TY-3245
Кріплення для гамака TY-3245
Кріплення для гамака TY-3245 складається з двох тканинних стрічок, які з легкістю витримують практично будь-які навантаження, і двох гачків.
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
141 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 19 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
TY-3245
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Кріплення для гамака TY3245 - універсальне, для будь-якого гамака.

Історія виникнення гамака бере свій початок в найдавнішою, з відомих на сьогодні, цивілізацій на землі - цивілізації Майя в центральній Америці. Гамак - це предмет меблів, ложе для сну і відпочинку, який використовується в основному на природі і не тільки, є підвішений за два протилежні кінці прямокутний шматок тканини або плетеної сітки. Відрізняється відносною легкістю виготовлення, встановлення та перенесення, можливістю згортання, легкістю чищення, а також оригінальністю виконання. Така вишукана річ обов'язково прикрасить вашу веранду або садову ділянку.

Кріплення для гамака TY-3245 складається з двох тканинних стрічок, які з легкістю витримують практично будь-які навантаження, і двох гачків. Дане кріплення підійде для будь-якого гамака. Універсальне кріплення дозволяє закріпити гамак до дерева або опорі. З його допомогою Ви зможете дуже швидко повісити гамак і насолодитися відпочинком.

Процес установки кріплення для гамака:


- оберніть стрічку навколо обраного об'єкта,
- вставте її кінець через петлю,
- затягніть міцніше,
- прикріпіть гамак через гачки,
і насолоджуйтеся відпочинком.

Характеристики:

Тип: кріплення для гамака

Навантаження: 100 кг.

Матеріал гамака: поліестер, метал

Розмір: 280х5 см

Колір: чорний

Комплектація: 2шт стрічки + 2 шт гака


Кріплення для гамака TY-3245 купити за вигідною ціною 141 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Крепления для гамаков и стульев таких торгових марок, як наприклад: в електронному каталозі Терраспорт
Кріплення для гамака TY-3245

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Кріплення для гамака TY-3245"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Кріплення для гамаків і стільців

Давно мрієте зайнятися спортом? Кріплення для гамака TY-3245 буде Вашим першим кроком. В « Кріплення для гамаків і стільців » є все, що необхідно спортсмену. Кріплення для гамаків і стільців здивує Вас своєю якістю. Кріплення для стільців-гамаків CasaMount La siesta CMG30-9 , Кріплення для стільців-гамаків CasaMount La siesta CMG30-9 і Кріплення для стільців-гамаків CasaMount La siesta CMG30-9 від знаменитих світових виробників 6714 Ви знайдете в нашому розділі Кріплення для гамаків і стільців . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Кріплення для гамаків і стільців . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн