Килимок ортопедичний Onhillsport Ведмідь

КОД ТОВАРУ: 130132
  • Килимок ортопедичний Onhillsport Ведмідь
  • Килимок ортопедичний Onhillsport Ведмідь - Фото №2
  • Килимок ортопедичний Onhillsport Ведмідь - Фото №3
  • Килимок ортопедичний Onhillsport Ведмідь - Фото №4
  • Килимок ортопедичний Onhillsport Ведмідь - Фото №5
Килимок ортопедичний Onhillsport Ведмідь
Матеріал: ковролін, пластик; Навантаження на килимок: 100 кг; Довжина: 100 см; Ширина: 50 см; Особливості: цікава   форма і забарвлення; позитивний вплив на весь організм; незначний розмір.
Onhillsport
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
493 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 66 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Червоний
АРТИКУЛ
MS-1268-1
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Килимок Onhillsport ортопедичний Ведмідь - турбота про здоров'я дитини - це найголовніше для батьків. Але ось як зробити цей процес цікавим і корисним? Завдяки ортопедичному килимку з камінням можна впливати на опорно-рухову систему і весь організм в цілому, заспокоюючи нервову систему малюка, покращуючи кровообіг, запобігаючи плоскостопість у веселому ігровому процесі. А цікавий малюнок з дельфіном додасть інтересу малюкові.

 

особливості:

- Цікава форма і забарвлення;

- Позитивний вплив на весь організм;

- Незначний розмір.

 

Характеристики:

Матеріал: ковролін, пластик;

Навантаження на килимок: 100 кг;

Довжина: 94 см;

Ширина: 50 см;

 

Виробник: Onhillsport

За недовгий час роботи, компанія Onhillsport показала себе, як сильний гравець на ринку спортивних товарів. Головною особливістю бренду є постійний рух вперед, проходження світовим тенденціям і виготовлення лише дійсно потрібного інвентарю.


Килимок ортопедичний Onhillsport Ведмідь підібрати і купити за реальною ціною 493 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Ортопедические коврики таких торгових марок, як наприклад: Onhillsport в електронному магазині Terra Sport
Килимок ортопедичний Onhillsport Ведмідь Килимок ортопедичний Onhillsport Ведмідь - Фото №2 Килимок ортопедичний Onhillsport Ведмідь - Фото №3 Килимок ортопедичний Onhillsport Ведмідь - Фото №4 Килимок ортопедичний Onhillsport Ведмідь - Фото №5

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Килимок ортопедичний Onhillsport Ведмідь"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ортопедичні килимки

Давно хочете зайнятися фігурою? Килимок ортопедичний Onhillsport Ведмідь допоможе почати легко. В « Ортопедичні килимки » є все, що Вам знадобиться. Ортопедичні килимки обрадує Вас своєю надійністю. Килимок-пазл ортопедичний масажний гумовий Pro Supra ZD-4601-R , Килимок-пазл ортопедичний масажний гумовий Pro Supra ZD-4601-R і Килимок-пазл ортопедичний масажний гумовий Pro Supra ZD-4601-R від кращих світових постачальників 6985 Ви зможете знайти в нашій лінійці Ортопедичні килимки . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Ортопедичні килимки . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн