Килимок для тренажера ProForm PFIEQMAT13

КОД ТОВАРУ: 105607
  • Килимок для тренажера ProForm PFIEQMAT13
  • Килимок для тренажера ProForm PFIEQMAT13 - Фото №2
  • Килимок для тренажера ProForm PFIEQMAT13 - Фото №3
Килимок для тренажера ProForm PFIEQMAT13
Тип: для тренажерів. Колір: чорний. Довжина: 182 см. Товщина: 0,4 см. Матеріал (чохол): пенополіурітан. Наповнювач: немає. Ширина: 91 см. Особливості: Міцний матеріал. Захист підлоги від пошкоджень. Універсальні розміри. Килимок зносостійкий.
ProForm
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
928 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 124 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Тип
Мати
АРТИКУЛ
PFIEQMAT13
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Килимок для тренажера ProForm PFIEQMAT13 - покриття з пінополіуретану, яке використовується в тренажерних залах або удома. Килимок забезпечує стійке стояння тренажера, захищає підлогу від подряпин і вм'ятин, якщо вага тренажера великий. Матеріал зносостійкий, килимок має універсальні розміри, які підходять для багатьох тренажерів.

особливості:

·          Міцний матеріал;

·          Захист підлоги від пошкоджень;

·          Універсальні розміри;

·          Килимок зносостійкий.

Характеристики:

  Тип: для тренажерів;

  Колір: чорний;

  Довжина: 182 см;

  Товщина: 0,4 см;

  Матеріал (чохол): пенополіурітан;

  Наповнювач: немає;

  Ширина: 91 см.

.

Виробник: ProForm (США).

Фірма входить до складу корпорації, яка займається проблемами ваги. Компанія активно залучає вчених з Гарварду для вирішення проблеми ожиріння і допомагає ефективно скинути зайві кілограми. Вся продукція заснована і зроблена з урахуванням біомеханіки людини і фізіологічних здібностей, тому не варто переживати про безпеку продукції. Товари отримали сертифікати якості і дозволені в усьому світі. Вартість продукції повністю відповідає її довговічності і надійності.  




Килимок для тренажера ProForm PFIEQMAT13 купити за вигідною ціною 928 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Аксессуары для кардиотренажеров таких торгових марок, як наприклад: ProForm в онлайн магазині Терра Спорт
Килимок для тренажера ProForm PFIEQMAT13 Килимок для тренажера ProForm PFIEQMAT13 - Фото №2 Килимок для тренажера ProForm PFIEQMAT13 - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Килимок для тренажера ProForm PFIEQMAT13"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Аксесуари для кардиотренажеров

Давно мрієте зайнятися спортом? Килимок для тренажера ProForm PFIEQMAT13 буде Вашим першим кроком. В « Аксесуари для кардиотренажеров » є все, що необхідно спортсмену. Аксесуари для кардиотренажеров здивує Вас своєю якістю. Покриття підлогове модульне ластівчин хвіст 4FIZJO Mat Puzzle EVA 120x120x1 cм (4 шт.) Beige , Покриття підлогове модульне ластівчин хвіст 4FIZJO Mat Puzzle EVA 120x120x1 cм (4 шт.) Beige і Покриття підлогове модульне ластівчин хвіст 4FIZJO Mat Puzzle EVA 120x120x1 cм (4 шт.) Beige від знаменитих світових виробників 3858 Ви знайдете в нашому розділі Аксесуари для кардиотренажеров . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Аксесуари для кардиотренажеров . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн