Килимок самонадувний Trimm Velvety orange

КОД ТОВАРУ: 123458
  • Килимок самонадувний Trimm Velvety orange
Килимок самонадувний Trimm Velvety orange
Тип: килимок. Вид: самонадувающийся. Матеріал зовнішній: TPU coating. Матеріал внутрішній: PES diamond. Клапан: латунь. Розмір: 3,8х51х186 см. Вага: 0,950 кг. Колір помаранчевий. Особливості килимка: самонадувающийся; підтримує комфортну температуру; гіпоалергенний; компактний при складанні.
Trimm
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 995 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 266 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Помаранчевий
Матеріал
Поліуретан
АРТИКУЛ
001.009.0384
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Килимок самонадувний Trimm VELVETY orange призначений для любителів активного відпочинку або туризму. Головна перевага цього аксесуара в тому, що він не пропускає через себе холоду поверхні на якій розташовується, тобто зберігає природну температуру тіла. За допомогою латунного вентиля килимок сам набирає необхідний об'єм повітря. Зовнішній матеріал є гіпоалергенним.

Особливості килимка:

  - самонадувающийся;

  - підтримує комфортну температуру;

  - гіпоалергенний;

  - компактний при складанні.


Характеристики:

  Тип: килимок;

  Вид: самонадувающийся;

  Матеріал зовнішній: TPU coating;

  Матеріал внутрішній: PES diamond;

  Клапан: латунь;

  Розмір: 3,8х51х186 см;

  Вага: 0,950 кг;

  Колір: помаранчевий.

Виробник: Trimm (Чехія).

Бренд займається виготовленням і продажем товарів, розрахованих на широку аудиторію. Випускає туристичні намети, всілякі килимки, спальні мішки, рюкзаки, всілякі види спортивного одягу, термобілизни. Доступна ціна, висока якість - це головний принцип роботи компанії Trimm.


Килимок самонадувний Trimm Velvety orange купити за вигідною ціною 1 995 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Коврики для отдыха таких торгових марок, як наприклад: Trimm в онлайн каталозі Терра Спорт
Килимок самонадувний Trimm Velvety orange

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Килимок самонадувний Trimm Velvety orange"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Килимки для відпочинку

Давно мрієте зайнятися спортом? Килимок самонадувний Trimm Velvety orange буде Вашим першим кроком. В « Килимки для відпочинку » є все, що необхідно спортсмену. Килимки для відпочинку здивує Вас своєю якістю. Килимок самонадувающийся Naturehike Mat with Pillow NH15Q002-D - темно-синій, 25 мм (6927595705117) , Килимок самонадувающийся Naturehike Mat with Pillow NH15Q002-D - темно-синій, 25 мм (6927595705117) і Килимок самонадувающийся Naturehike Mat with Pillow NH15Q002-D - темно-синій, 25 мм (6927595705117) від знаменитих світових виробників 1345 Ви знайдете в нашому розділі Килимки для відпочинку . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Килимки для відпочинку . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн