Килимок для фітнесу Pro Supra EVA 4 мм фіолетовий

КОД ТОВАРУ: 100163
  • Килимок для фітнесу Pro Supra EVA 4 мм фіолетовий
Килимок для фітнесу Pro Supra EVA 4 мм фіолетовий
Особливості килимка: використовується для йоги / фітнесу, забезпечує підвищений комфорт / безпеку на заняттях, неслизькою поверхню, нетоксичний, можна використовувати в закритих приміщеннях. Матеріал: EVA. Розмір килимка: 1,73х0,61 м. Товщина: 4 мм.
Pro Supra
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
280 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 37 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Фіолетовий
Довжина 
173 см
Ширина 
60 см
Матеріал 
EVA
Товщина 
4 мм
Форма випуску 
Без отворів
АРТИКУЛ
YG-054
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Килимок для фітнесу Pro Supra EVA 4 мм використовується на заняттях фітнесом, йогою, пілатесом. Неслизька поверхню килимка забезпечує комфорт і безпеку під час занять. Килимок рекомендується використовувати в закритих приміщеннях. Цей килимок незамінний для занять як вдома, так і в спортивному залі - він легкий і в складеному вигляді займає дуже мало місця.
Килимок для фітнесу Pro Supra EVA 4 мм дуже легко чиститься. Він зроблений з нетоксичних матеріалів і безпечний для здоров'я. Дотримання ряду простих правил по догляду за килимком значно збільшить термін його експлуатації. Килимок не рекомендується залишати поблизу відкритого вогню і прати в пральній машині.

Особливості килимка:
- використовується для йоги / фітнесу;
- забезпечує підвищений комфорт / безпеку на заняттях;
- неслизькою поверхню;
- нетоксичний;
- можна використовувати в закритих приміщеннях.


Килимок для фітнесу Pro Supra EVA 4 мм - комфорт, безпеку, гарантія якості!

Характеристики:
Матеріал: EVA.
Розмір килимка: 1,73х0,61 м.
Товщина: 4 мм.
Колір: фіолетовий.


Виробник: Pro Supra (Тайвань).

Pro Supra - досить відомий на українському ринку спортивних товарів виробник. Випущені їм домашні тренажери різної функціональності затребувані завдяки своїй якості, сучасного дизайну, а також відносно невисокій вартості. Всі товари Pro Supra виробляються з екологічно чистих матеріалів, нешкідливих для людського здоров'я.


Килимок для фітнесу Pro Supra EVA 4 мм фіолетовий купити по реально виправданою вартості 280 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Коврики и маты для фитнеса таких брендів, як наприклад: Pro Supra в інтернет каталозі Терраспорт
Килимок для фітнесу Pro Supra EVA 4 мм фіолетовий

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Килимок для фітнесу Pro Supra EVA 4 мм фіолетовий"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Килимки і мати для фітнесу

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Килимок для фітнесу Pro Supra EVA 4 мм фіолетовий допоможе досягти мети. В « Килимки і мати для фітнесу » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Килимки і мати для фітнесу порадує Вас високою якістю. Килимок для фітнесу Mega Foam Універсальний 6 мм рожевий , Килимок для фітнесу Mega Foam Універсальний 6 мм рожевий і Килимок для фітнесу Mega Foam Універсальний 6 мм рожевий від кращих світових брендів 157 Ви побачите в нашій категорії Килимки і мати для фітнесу . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Килимки і мати для фітнесу . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн