Косметичка Osprey Washbag Carry-on Shadow Grey-O / S (009.1660)

КОД ТОВАРУ: 245430
  • Косметичка Osprey Washbag Carry-on Shadow Grey-O / S (009.1660)
Косметичка Osprey Washbag Carry-on Shadow Grey-O / S (009.1660)
Тип: косметичка;   Матеріал: нейлон;   Розмір: 12x22x4 см;   Вага: 40 г;   Сірий колір. Особливості: одне велике відділення; прозорі стінки; застібка-блискавка; відповідає всім нормам авіакомпаній, можна брати на борт літака; можна комбінувати з косметичкою Osprey Washbag Cassette (в комплект не входить, можна придбати окремо).
Osprey
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
340 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 45 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
АРТИКУЛ
009.1660
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Косметичка Osprey Washbag Carry-on Shadow Grey-O / S (009.1660) - це дуже зручна косметичка, яку можна брати з собою в басейн, на пляж і в подорожі. Сумочка виготовлена з прозорого нейлону, завдяки чому видно, що і де лежить в сумці. У неї можна помістити косметику, бритву, зубну щітку і пасту та інші дрібниці, іноді використовують для зберігання змінного нижньої білизни. Закривається на якісну чорну застібку-блискавку.

особливості:

  • одне велике відділення;
  • прозорі стінки;
  • застібка-блискавка;
  • відповідає всім нормам авіакомпаній, можна брати на борт літака;
  • можна комбінувати з косметичкою Osprey Washbag Cassette (в комплект не входить, можна придбати окремо).

Характеристики:

  Тип: косметичка;

  Матеріал: нейлон;

  Розмір: 12x22x4 см;

  Вага: 40 г;

  Колір: сірий.

Виробник: Osprey (США).

Osprey - це американський бренд зі стажем, який був створений ще в 1974 році в Каліфорнії невеликому містечку Санта-Круз. Заснував компанію Майк Пфотенхауер, який дуже любив шити для себе, а також робив це на замовлення. В основу виробничої лінійки лягли рюкзаки, туристичні сумки, гаманці і сумки на поясах. Дана продукція користується популярністю у всьому світі, так як при належному догляді не втрачає свого зовнішнього вигляду і служить багато років. Товари впізнаються за незмінним дизайну. Вся продукція виробляється з урахуванням останніх технологій, особлива увага приділяється дрібним деталям і фурнітурі.


Косметичка Osprey Washbag Carry-on Shadow Grey-O / S (009.1660) купити за вигідною ціною 340 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Сумки для принадлежностей таких виробників, як наприклад: Osprey в магазині terrasport.ua
Косметичка Osprey Washbag Carry-on Shadow Grey-O / S (009.1660)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Косметичка Osprey Washbag Carry-on Shadow Grey-O / S (009.1660)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Сумки для приладдя

Давно мрієте зайнятися спортом? Косметичка Osprey Washbag Carry-on Shadow Grey-O / S (009.1660) буде Вашим першим кроком. В « Сумки для приладдя » є все, що необхідно спортсмену. Сумки для приладдя здивує Вас своєю якістю. Чохол для одягу Deuter Zip Pack 6 л granite , Чохол для одягу Deuter Zip Pack 6 л granite і Чохол для одягу Deuter Zip Pack 6 л granite від знаменитих світових виробників 1195 Ви знайдете в нашому розділі Сумки для приладдя . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Сумки для приладдя . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн