Конверт-трансформер для коляски і санок 3 в 1 PUPSik

КОД ТОВАРУ: 105700
  • Конверт-трансформер для коляски і санок 3 в 1 PUPSik
Конверт-трансформер для коляски і санок 3 в 1 PUPSik
Конверт-трансформер 3 в 1 PUPSik зігріє вашого малюка навіть у сильний холод. Цей конверт відрізняється мультифункціональність: його можна використовувати як конверт, замість комбінезона, або як матрацик в автокріслі, візку або санках. Розміри: 95х38х15 см. Довжина хутряного одвороту: 17 см. Матеріал наповнювача: шерсть 100%. Застібка: блискавка. Прорізи для ременів: є. Вік: 0-6 місяців.
Pupsik
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
690 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 92 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
АРТИКУЛ
5995282
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Конверт-трансформер 3 в 1 PUPSik зігріє вашого малюка навіть у сильний холод. Цей конверт відрізняється мультифункціональність: його можна використовувати як конверт, замість комбінезона, або як матрацик в автокріслі, візку або санках. Зовнішня сторона зроблена з влагоустойчивой тканини, яка дозволить тілу малюка вільно дихати, внутрішня - з натуральної овечої вовни, яка добре зігріє і не викличе алергічної реакції. Подвійний утеплювач працює як термос: зберігає природно тепло і затишок усередині. Ергономічний крій дозволяє використовувати модель як вам потрібно за допомогою декількох блискавок і гудзиків. Спеціальні отвори зроблені, щоб ви могли пристебнути конверт до коляски, клапан на гумках в капюшоні - для додаткової фіксації, а так само є спеціальні стрічки для санок. Національний дизайн виглядає дуже мило, і дозволить вам і вашому малюкові виділитися в натовпі однотонних комбінезонів.

особливості:
- різні системи кріплення;
- національний орнамент;
- ефект термоса;
- мультифункціональний використання.

Конверт-трансформер 3 в 1 PUPSik - тепло і комфорт для вашого малюка!

характеристики:
Розміри: 95х38х15 см;
Довжина хутряного одвороту: 17 см;
Матеріал наповнювача: шерсть 100%;
Застібка: блискавка;
Прорізи для ременів: є;
Вік: 0-6 місяців.

Виробник: PUPSik (Україна).

Фірма PUPSik - національний виробник товарів для дітей. Екологічні матеріали, ергономічний крій, новітні технології і кращі дизайнери створюють найзручніші речі і аксесуари для ваших дітей за доступною ціною!


Конверт-трансформер для коляски і санок 3 в 1 PUPSik купити за вигідною ціною 690 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Санки, ледянки таких виробників, як наприклад: Pupsik в магазині terrasport.ua
Конверт-трансформер для коляски і санок 3 в 1 PUPSik

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Конверт-трансформер для коляски і санок 3 в 1 PUPSik"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Санки, ледянки

Давно мрієте зайнятися спортом? Конверт-трансформер для коляски і санок 3 в 1 PUPSik буде Вашим першим кроком. В « Санки, ледянки » є все, що необхідно спортсмену. Санки, ледянки здивує Вас своєю якістю. Ручка для санок, синя , Ручка для санок, синя і Ручка для санок, синя від знаменитих світових виробників 135 Ви знайдете в нашому розділі Санки, ледянки . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Санки, ледянки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн