Контейнер для продуктів Outwell Collaps food box M

КОД ТОВАРУ: 83780
  • Контейнер для продуктів Outwell Collaps food box M
Контейнер для продуктів Outwell Collaps food box M
Особливості контейнера: призначений для зберігання продуктів, в складеному вигляді дуже компактний, підходить для зберігання холодної / гарячої їжі, міцний, простий і зручний у використанні. Розмір: 20х13х8 см. Матеріал: силікон, пластик.
Outwell
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
336 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 45 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
650196
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Контейнер для продуктів Outwell Collaps food box M зроблений з міцних матеріалів (силікон, пластик), не схильних до пошкоджень при падінні. Він легко складається при необхідності, займаючи в складеному вигляді дуже мало місця. Він ідеально підходить для зберігання холодної / гарячої їжі.
Контейнер для продуктів Outwell Collaps food box M стане в нагоді вам в повсякденному побуті. У ньому можна утримувати будь-які продукти харчування - овочі, напівфабрикати, рибу і т.д. Кришка контейнера дуже легко відкривається і закривається завдяки добре продуманій конструкції. Розмір контейнера: 20х13х8 см.

Особливості контейнера:
- призначений для зберігання продуктів;
- в складеному вигляді дуже компактний;
- підходить для зберігання холодної / гарячої їжі;
- міцний;
- простий і зручний у використанні.

Контейнер для продуктів Outwell Collaps food box M - ідеальний для зберігання гарячих / холодних продуктів!


Характеристики:
Розмір: 20х13х8 см.
Матеріал: силікон, пластик.

Виробник: Outwell (Данія).

Штаб-квартира Outwell знаходиться в Данії. Продукт компанії - спорядження та обладнання для активного відпочинку, туризму і спорту. Основне завдання керівництва і співробітників Outwell - створення продукції, яка відрізняється якістю, зручністю, відмінним дизайном і функціональністю. Компанія приділяє велику увагу оновленню виробництва і матеріалів, розуміючи, що це одна з необхідних умов для досягнення високого класу якості. Інноваційні розробки компанії - це створення туристичних наметів з подвійним куполом і подвійним тунелем, створення системи, яка забезпечує надійний захист спорядження в будь-яких кліматичних умовах і система настройки максимальної висоти намети, без втрати стійкості.


Контейнер для продуктів Outwell Collaps food box M купити за вигідною ціною 336 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Ланчбоксы и наборы для ланча таких виробників, як наприклад: Outwell в магазині terrasport.ua
Контейнер для продуктів Outwell Collaps food box M

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Контейнер для продуктів Outwell Collaps food box M"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ланчбокси і набори для ланча

Давно мрієте зайнятися спортом? Контейнер для продуктів Outwell Collaps food box M буде Вашим першим кроком. В « Ланчбокси і набори для ланча » є все, що необхідно спортсмену. Ланчбокси і набори для ланча здивує Вас своєю якістю. Ланчбокс Sigikid Florentine, салатовий (24782SK) , Ланчбокс Sigikid Florentine, салатовий (24782SK) і Ланчбокс Sigikid Florentine, салатовий (24782SK) від знаменитих світових виробників 3854 Ви знайдете в нашому розділі Ланчбокси і набори для ланча . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Ланчбокси і набори для ланча . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн