Конструктор електронний Знавець Перші кроки в електроніці (15 схем, набір В)

КОД ТОВАРУ: 154215
  • Конструктор електронний Знавець Перші кроки в електроніці (15 схем, набір В)
  • Конструктор електронний Знавець Перші кроки в електроніці (15 схем, набір В) - Фото №2
  • Конструктор електронний Знавець Перші кроки в електроніці (15 схем, набір В) - Фото №3
Конструктор електронний Знавець Перші кроки в електроніці (15 схем, набір В)
Тип: конструктор. Вид: електронний. Вік: від п'яти років. Харчування: 4 батарейки АА (до комплекту поставки). Комплектація: провід 1, провід 2-7 шт, дріт 3-2 шт, дріт 4, провід 5, плата монтажна, магніт, світлодіод червоний, відсік батарейний, схема інтегральна сигнальна, кнопка, Резистор 100 кОм, Транзистор PNP. Особливості конструктора: без застосування паяльної лампи; якісні, міцні матеріали; дитина зможе отримати базові знання про роботу електроприладів; допоможе розвинути пам'ять, увагу, уяву, логіку і моторику; можливість складання таких схем: звук швидкої допомоги, поліцейської та пожежної машин, а також звук кулеметної черги при розриві дроту, світлодіодний проблисковий сигнал для захисту від злодіїв, світлодіод повільно моргаючий, і так далі.
Знаток
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
369 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 49 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Конструктор
АРТИКУЛ
REW-K061
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Конструктор електронний Знавець Перші кроки в електроніці (15 схем, набір В) призначений для дітей від п'яти років. В даному наборі не застосовується небезпечний для дітей метод пайки елементів або деталей. За допомогою даної моделі можна навчиться збирати п'ятнадцять різних електронних схем. Завдяки конструктору, дитина отримає базові теоретичні та практичні знання про принципи пристрою найпростіший електроприладів, а також зможе розвинути пам'ять, увагу, уяву, логіку і моторику.

Особливості конструктора:

- без застосування паяльної лампи;

- якісні, міцні матеріали;

- дитина зможе отримати базові знання про роботу електроприладів;

- допоможе розвинути пам'ять, увагу, уяву, логіку і моторику;

- можливість складання таких схем: звук швидкої допомоги, поліцейської та пожежної машин, а також звук кулеметної черги при розриві дроту, світлодіодний проблисковий сигнал для захисту від злодіїв, світлодіод повільно моргаючий, і так далі.

Характеристики:

Тип: конструктор;

Вид: електронний;

Вік: від п'яти років;

Харчування: 4 батарейки АА (до комплекту поставки);

Комплектація: провід 1, провід 2-7 шт, дріт 3-2 шт, дріт 4, провід 5, плата монтажна, магніт, світлодіод червоний, відсік батарейний, схема інтегральна сигнальна, кнопка, Резистор 100 кОм, Транзистор PNP.

Виробник: Знаток (Росія).

Компанія заснована в кінці минулого століття. Виробляє великий асортимент дитячих товарів, таких як електронні конструктори, інтерактивні килимки і плакати, що говорять ручки, магічні набори та багато іншого. Товари бренду відрізняються високим рівнем якості, тривалою експлуатацією і можливістю для розвитку багатьох, необхідних для дитини, здібностей.


Конструктор електронний Знавець Перші кроки в електроніці (15 схем, набір В) купити за вигідною ціною 369 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Пластиковые конструкторы таких торгових марок, як наприклад: Знаток в інтернет-магазині Терраспорт
Конструктор електронний Знавець Перші кроки в електроніці (15 схем, набір В) Конструктор електронний Знавець Перші кроки в електроніці (15 схем, набір В) - Фото №2 Конструктор електронний Знавець Перші кроки в електроніці (15 схем, набір В) - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Конструктор електронний Знавець Перші кроки в електроніці (15 схем, набір В)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Пластикові конструктори

Давно мрієте зайнятися спортом? Конструктор електронний Знавець Перші кроки в електроніці (15 схем, набір В) буде Вашим першим кроком. В « Пластикові конструктори » є все, що необхідно спортсмену. Пластикові конструктори здивує Вас своєю якістю. Конструктор Engino Stem "Закони Ньютона: інеpція, рушійна сила, енеpгія" , Конструктор Engino Stem "Закони Ньютона: інеpція, рушійна сила, енеpгія" і Конструктор Engino Stem "Закони Ньютона: інеpція, рушійна сила, енеpгія" від знаменитих світових виробників 6960 Ви знайдете в нашому розділі Пластикові конструктори . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Пластикові конструктори . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн