Конструктор в візку Battat Lite Архітектор 54 деталі

КОД ТОВАРУ: 154264
  • Конструктор в візку Battat Lite Архітектор 54 деталі
  • Конструктор в візку Battat Lite Архітектор 54 деталі - Фото №2
Конструктор в візку Battat Lite Архітектор 54 деталі
Тип: конструктор. Матеріал: пластик. Упаковка: 20х26х35 см. Комплектація: візок, 54 деталі. Особливості конструктора: якісний, безпечний пластик; яскраві, різнокольорові деталі; легке з'єднання елементів; містка візок з ручкою; сприяє всебічному розвитку дитини.
Battat Lite
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
585 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 78 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Багатобарвний
Тип
Конструктор
АРТИКУЛ
BT2431Z
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Конструктор в візку Battat Lite Архітектор 54 деталі - виконаний з якісного і безпечного пластика, що убезпечить Вашу дитину від травм під час гри. Завдяки тому, що елементи легко кріпляться між собою, дитина може самостійно будувати різні архітектурні споруди такі як будинки, мости, вежі або транспорт. Яскраві кольори складових конструктора допоможуть дитині поліпшити сенсорне сприйняття, а сам процес конструювання, сприятливо впливає на моторику пальчиків, координацію. Створюючи архітектурні шедеври, малюки розвивають образне й просторове мислення, уяву і пам'ять

Особливості конструктора:

- безпечний і якісний пластик;

- яскраві, різнокольорові деталі;

- легке з'єднання елементів;

- містка візок з ручкою;

- сприяє всебічному розвитку дитини.

Характеристики:

Тип: конструктор;

Матеріал: пластик;

Упаковка: 20х26х35 см;

Комплектація: візок, 54 деталі.

Виробник: Battat Lite (Китай).

Бренд заснований більше ста років тому. Користується популярністю у всьому світі завдяки своїй продукції. Товари для дітей, вироблені компанією, призначені не тільки для ігор, але і для всебічного розвитку. Всі іграшки створюються з високоякісних, міцних і безпечних матеріалів, відповідають всім вимогам і стандартам дитячих товарів.


Конструктор в візку Battat Lite Архітектор 54 деталі купити по які завищеною вартістю 585 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Пластиковые конструкторы таких брендів, як наприклад: Battat Lite в каталозі Терра Спорт
Конструктор в візку Battat Lite Архітектор 54 деталі Конструктор в візку Battat Lite Архітектор 54 деталі - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Конструктор в візку Battat Lite Архітектор 54 деталі"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Пластикові конструктори

Давно планували зайнятися фігурою? Конструктор в візку Battat Lite Архітектор 54 деталі буде Вашим першим кроком. В « Пластикові конструктори » знайдеться все, що Вам знадобиться. Пластикові конструктори здивує Вас своєю якістю. Конструктор Keenway "Строй і грай" Поліцейська машина K11936 , Конструктор Keenway "Строй і грай" Поліцейська машина K11936 і Конструктор Keenway "Строй і грай" Поліцейська машина K11936 від знаменитих світових виробників 6960 Ви зможете побачити в нашій категорії Пластикові конструктори . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Пластикові конструктори . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн