Ковзани фігурні Winnwell Figure

КОД ТОВАРУ: 121023
  • Ковзани фігурні Winnwell Figure
  • Ковзани фігурні Winnwell Figure - Фото №2
  • Ковзани фігурні Winnwell Figure - Фото №3
Ковзани фігурні Winnwell Figure
Тип: жіночі. Розміри: 25 - 43. Призначення: фігурне катання. Фіксація: шнурки. Черевик: м'який матеріал, середня жорсткість. Підкладка: м'яка. Лезо: сталь середньо-вуглецева. Колір білий. Особливості: призначені для жінок-фігуристок, середня жорсткість черевик, основа і каблук чорного кольору, нераздвіжние конструкція, лезо з зубчиками добре тримають голеностоп, легке ковзання.
Winnwell
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 293 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 173 грн/МІС
ВІДГУКИ1
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 1 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
Розмір
25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43
Належність
Жіночі, Дитячі
Матеріал
Нейлон, ПВХ
АРТИКУЛ
Winnwell_fsy
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Напівпрофесійні ковзани фігурні Winnwell Figure Skate Youth спеціально розроблені для представниць жіночої статі. Дана модель відмінно підійде для тих, хто тільки починає освоювати ази фігурного катання і тих, хто вже вміє виконувати складні елементи (подвійні стрибки, обертання). Носок фігурного черевика виконаний з міцного нейлону, верх - з еластичного матеріалу, підошва - з натуральної шкіри, яка добре тримає тепло і амортизує при стрибках. Підкладка черевика виконана з пуху, що додає нозі комфорт. Лезо даних ковзанів виконано з якісної сталі.


особливості:

  • середня жорсткість черевик;
  • основа і каблук чорного кольору;
  • лезо з зубчиками;
  • легке ковзання;
  • нераздвіжние конструкція;
  • призначені для жінок-фігуристок;
  • добре тримають голеностоп.

 

Характеристики:

Тип: жіночі;

Призначення: фігурне катання;

Фіксація: шнурки;

Черевик: м'який матеріал, середня жорсткість;

Підкладка: м'яка;

Лезо: сталь середньо-вуглецева;

Колір: білий;

Розміри: 25 - 43.

 

Гарантія: 6 міс.


Виробник: Winnwell

Ця канадська компанія, заснована ще в 1906 році, займає лідируючі позиції по виробництву ковзанів для фігурного катання та хокею. Як відзначають представники даної компанії - впровадження інновацій у виробництво своїх товарів останнім часом допомогло їм «оживити» бренд і задовольнити зростаючі потреби спортсменів.


Ковзани фігурні Winnwell Figure купити по реально виправданою вартості 1 293 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Ледовые коньки таких брендів, як наприклад: Winnwell в інтернет каталозі Терраспорт
Ковзани фігурні Winnwell Figure Ковзани фігурні Winnwell Figure - Фото №2 Ковзани фігурні Winnwell Figure - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ковзани фігурні Winnwell Figure"

Переваги: Дизайн, доставка.
Коментар: Заказывал здесь коньки для дочери в качестве подарка на День рождения. Огромный ассортимент, глаза разбегаются. Эти приглянулись своим дизайном. Доставили быстро. Доставку заказывал на работу (чтобы не испортить сюрприз), но шеф отправил "на задание" и в указанное время забрать заказ не получалось. Позвонил, договорились на другое время без проблем.
06 Марта 2017
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ1
Игорь
Заказывал здесь коньки для дочери в качестве подарка на День рождения. Огромный ассортимент, глаза разбегаются. Эти приглянулись своим дизайном. Доставили быстро. Доставку заказывал на работу (чтобы не испортить сюрприз), но шеф отправил "на задание" и в указанное время забрать заказ не получалось. Позвонил, договорились на другое время без проблем.
06 Марта 2017
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ковзани

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Ковзани фігурні Winnwell Figure допоможе досягти мети. В « Ковзани » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Ковзани порадує Вас високою якістю. Коньки женские фигурные профессиональные Botas Dagmar black '09 - 37 , Коньки женские фигурные профессиональные Botas Dagmar black '09 - 37 і Коньки женские фигурные профессиональные Botas Dagmar black '09 - 37 від кращих світових брендів 131 Ви побачите в нашій категорії Ковзани . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Ковзани . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн