Ковзани роликові розсувні Rollerblade Spitfire G 2014 чорно-лілові

КОД ТОВАРУ: 82623
  • Ковзани роликові розсувні Rollerblade Spitfire G 2014 чорно-лілові
  • Ковзани роликові розсувні Rollerblade Spitfire G 2014 чорно-лілові - Фото №2
Ковзани роликові розсувні Rollerblade Spitfire G 2014 чорно-лілові
При покупці двох пар роликових ковзанів Rollerblade, Ви гарантовано отримуєте знижку 5% на другу пару! Особливості ковзанів: розсувні, комфортні, надійне кріплення, композитна рама, нові зручні система застібки. Серія: Fitness Junior. Діаметр коліс: 72мм. Твердість коліс: 80A. Підшипники: SG3. Застібка: шнурівка, п'ятковий ремінь, бакля. Матеріал рами: композит. Колір: чорний / ліловий.
Rollerblade
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ціну уточнюйте
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 0 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Фіолетовий
Розмір
28-32, 33-36,5, 36,5-40,5
Комплектація 
Тільки ролики
Матеріал рами 
Композит
Матеріал коліс 
Поліуретан (PU)
Клас підшипників 
SG3
Тип
Дитячі
Тип катання
фітнес
Регулювання розміру
є
АРТИКУЛ
07333900 N41-2014
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

При покупці двох пар роликових ковзанів Rollerblade, Ви гарантовано отримуєте знижку 5% на другу пару!

Ковзани роликові розсувні Rollerblade Spitfire G 2014 призначені для фітнесу і активного відпочинку. Рама цих ковзанів виконана з композиту, колеса володіють необхідною для розвитку швидкості твердістю (82 А). Композитні рами відрізняються, як відомо, низькою крихкістю; по міцності вогні перевершують рами, виконані з алюмінію. М'які і високі черевики, пропоновані виробником, відрізняється комфортом і безпекою; саме така висота черевика рекомендована для новачків без особливої спортивної підготовки.
Ковзани роликові розсувні Rollerblade Spitfire G 2014 мають високі показники безпеки і комфорту. Черевики виконані з матеріалів, добре пропускають повітря і забезпечують нозі максимальний комфорт під час катання. Надійне кріплення, що включає шнурівку, п'ятковий ремінь і Баклі, сприяє гарній фіксації ноги і безпечного катання.


Особливості ковзанів:
- розсувні;
- комфортні;
- надійне кріплення;
- композитна рама;
- нова зручна система застібки.


Ковзани роликові розсувні Rollerblade Spitfire G 2014 року - комфорт, надійність, сучасний стиль!

Характеристики:
Серія: Fitness Junior.
Діаметр коліс: 72 мм.
Твердість коліс: 80A.
Підшипники: SG3.
Застібка: шнурівка, п'ятковий ремінь, бакля.
Матеріал рами: композит.
Розмір: S (28-32) / M (33-36.5) / L (36.5-40.5).
Колір: чорний / ліловий.

Виробник: Rollerblade (США).
Компанія Rollerblade - один з найвідоміших лідерів виробництва роликових ковзанів в світі. Їй належать близько 250 запатентованих інновацій. Будучи піонером індустрії роликових ковзанів, аксесуарів і захисту для катання, Rollerblade має кілька нагород за інноваційні технології, в тому числі за створення роликів для жінок і дітей. Ця компанія продовжує завойовувати нових покупців завдяки розробці нових технологій і впровадження революційних маркетингових програм.


Ковзани роликові розсувні Rollerblade Spitfire G 2014 чорно-лілові купити по реально виправданою вартості 0 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Роликовые коньки таких брендів, як наприклад: Rollerblade в інтернет каталозі Терраспорт
Ковзани роликові розсувні Rollerblade Spitfire G 2014 чорно-лілові Ковзани роликові розсувні Rollerblade Spitfire G 2014 чорно-лілові - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ковзани роликові розсувні Rollerblade Spitfire G 2014 чорно-лілові"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Ковзани роликові розсувні Rollerblade Spitfire G 2014 чорно-лілові допоможе досягти мети. В « Роликові ковзани » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Роликові ковзани порадує Вас високою якістю. Коньки роликовые Tempish I-Max II Lady 84, 37 (100000434) , Коньки роликовые Tempish I-Max II Lady 84, 37 (100000434) і Коньки роликовые Tempish I-Max II Lady 84, 37 (100000434) від кращих світових брендів 817 Ви побачите в нашій категорії Роликові ковзани . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Роликові ковзани . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн