Ковзани роликові розсувні Bladerunner Phaser Flash G 2014 чорно-фіолетові - р. 32-35

КОД ТОВАРУ: 81782
  • Ковзани роликові розсувні Bladerunner Phaser Flash G 2014 чорно-фіолетові - р. 32-35
Ковзани роликові розсувні Bladerunner Phaser Flash G 2014 чорно-фіолетові - р. 32-35
Тип: для фітнесу. Черевик: м'який. Призначення: універсальні, розсувні. Фіксація: звичайна шнурівка, верхня бакля, п'ятковий ремінь. Рама: з пластику (композит). Число коліс: 4. Діаметр: 72 мм. Підшипники: ABEC 3, жорсткість 78 А. Гальмо: є. Модель 2014 року. Колір: чорно-фіолетовий. Розмір: 32-35.
Bladerunner
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ціну уточнюйте
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 0 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Комплектація 
Тільки ролики
Матеріал рами 
Композит
Матеріал коліс 
Поліуретан (PU)
Клас підшипників 
ABEC-3
Тип
Дитячі
Тип катання
фітнес
Регулювання розміру
є
АРТИКУЛ
0T313100 N41-32-2014
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Bladerunner Phaser Flash G - роликові ковзани для дітей, головною відмінною рисою яких є підсвічування. Дана підсвічування включається, якщо ролер відштовхується коником і якщо повертає ногу на асфальт. Це не тільки виглядає стильно, але і до того ж забезпечує ролер безпеку в темряві, адже його видно здалеку.
Плюсами роликів Bladerunner Phaser Flash G є, по-перше, зручний черевик з кріпленням ноги в трьох місцях - шнурівка, п'ятковий ремінь на липучці і бакля вгорі. Для легкого навчання катанню є сильно виражених каф, який прибирає проблему базікання ролика на нозі. Другим плюсом є регульований розмір - просто пересуньте носову частину черевика вперед або назад. Третім плюсом відзначимо раму, яка виготовлена з надійного пластика, здатного витримати вагу до 60 кг.
Швидкість і легкість розгону роликам Bladerunner Phaser Flash G забезпечують колеса з 72 мм дисками і жорсткістю 78 А. Дана жорсткість є оптимальною для відмінного зчеплення з покриттями, але при цьому досить стійка до зовнішнього впливу.

Особливості роликових ковзанів:
- наявність підсвічування;
- якісні матеріали;
- каф забезпечує відмінну фіксацію ноги дитини;
- регулювання розміру.

Ковзани роликові розсувні Bladerunner Phaser Flash G 2014 року - свобода руху!

Характеристики:
Тип: для фітнесу.
Модель 2014 року.
Черевик: м'який.
Призначення: універсальні, розсувні.
Фіксація: звичайна шнурівка, верхня бакля, п'ятковий ремінь.
Рама: з пластику (композит).
Число коліс: 4.
Діаметр: 72 мм.
Підшипники: ABEC 3, жорсткість 78 А.
Гальмо: є.
Колір: чорно-фіолетовий.
Розмір: 32-35.

Виробник: Bladerunner (Італія).
Bladerunner - бренд, який стрімко зростає і стає все більш популярним, завдяки з'єднанню відмінної якості і демократичної ціни. Бренд виробляє різні моделі роликів, як для дітей, так і для дорослих. Продукцію марка випускає на італійських заводах відомої компанії RollerBlade, яка вже 30 років випускає ролики і ковзани для професіоналів і любителів. Бренд Bladerunner є бюджетним варіантом продукції RollerBlade, який по суті, випускається за такими ж технологіями, але з не таких дорогих матеріалів. Тому марка Bladerunner ідеально підходить для початківців спортсменів і простих любителів, які цінують зручну і якісну продукцію. Даний бренд дає можливість відчути на собі зручність колодки і справжню італійську надійність.


Ковзани роликові розсувні Bladerunner Phaser Flash G 2014 чорно-фіолетові - р. 32-35 підібрати і купити за реальною ціною 0 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Роликовые коньки таких торгових марок, як наприклад: Bladerunner в електронному магазині Terra Sport
Ковзани роликові розсувні Bladerunner Phaser Flash G 2014 чорно-фіолетові - р. 32-35

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ковзани роликові розсувні Bladerunner Phaser Flash G 2014 чорно-фіолетові - р. 32-35"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно хочете зайнятися фігурою? Ковзани роликові розсувні Bladerunner Phaser Flash G 2014 чорно-фіолетові - р. 32-35 допоможе почати легко. В « Роликові ковзани » є все, що Вам знадобиться. Роликові ковзани обрадує Вас своєю надійністю. Ковзани роликові розсувні Nils Extreme 2 в 1 Black / Green (NH7104A) , Ковзани роликові розсувні Nils Extreme 2 в 1 Black / Green (NH7104A) і Ковзани роликові розсувні Nils Extreme 2 в 1 Black / Green (NH7104A) від кращих світових постачальників 817 Ви зможете знайти в нашій лінійці Роликові ковзани . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Роликові ковзани . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн