Ковзани роликові Kepai N221B Pink

КОД ТОВАРУ: 25192
  • Ковзани роликові Kepai N221B Pink
Ковзани роликові Kepai N221B Pink
Акція! Купуй вигідно! При покупці Роликові Kepai N221B Pink Ви отримуєте в подарунок *   Захист для роликів Universal ! Особливості роликів: колеса розташовані трикутником для простоти в навчанні, стильний дизайн, комфортно сидять на нозі, ідеальний вибір для дітей, регульований розмір. Рама: пластик. Матеріал кафа: пластик. Застібка: шнурівка, п'ятковий ремінь, бакля. Колеса: PVC.
Kepai
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 0 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Розмір
25-28, 29-32
Комплектація 
З захистом
Матеріал рами 
Пластик
Матеріал коліс 
ПВХ (PVC)
АРТИКУЛ
N221P
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ковзани роликові Kepai N221B Pink - це комфортні ролики на кожен день. Дана модель ідеально підійде дітям. Так як ці ролики розсувні, Ваша дитина зможе використовувати їх не один сезон. Ця модель стане хорошим вибором для дівчаток, завдяки дизайну в ніжних барвах.
Ковзани роликові Kepai N221B Pink мають м'який черевик і зручну бічну підтримку ноги. А відмінна вентиляція збереже свіжість ніг Вашої дитини, навіть під час тривалого катання. Рама роликів виконана з міцного пластику, що обечівает надійність і довговічність.
Головною відмінністю цієї моделі є наявність спеціального кріплення для установки коліс трикутником (як вони і встановлені спочатку). У такій розстановці коліс збільшується стійкість, а Вашій дитині буде простіше навчитися кататися. Після завершення процесу обучени, Ви зможете встановити колеса так, як вони встановлені в звичайних роликових ковзанах.

Особливості роликів:
- колеса розташовані трикутником для простоти в навчанні;
- стильний дизайн;
- комфортно сидять на нозі;
- ідеальний вибір для дітей;
- регульований розмір.

Ковзани роликові Kepai N221B Pink - отримаєте задоволення від катання!

Характеристики:
Рама:
пластик.
Матеріал кафа: пластик.
Застібка: шнурівка, п'ятковий ремінь, бакля.
Колеса: PVC.
Колір: рожевий.
Розміри: розсувні 25-28, 29-32. Як правильно підібрати розмір?

Виробник: Kepai (Китай).


Ковзани роликові Kepai N221B Pink підібрати і купити за реальною ціною 1 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Роликовые коньки таких торгових марок, як наприклад: Kepai в електронному магазині Terra Sport
Ковзани роликові Kepai N221B Pink

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ковзани роликові Kepai N221B Pink"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Роликові ковзани

Давно хочете зайнятися фігурою? Ковзани роликові Kepai N221B Pink допоможе почати легко. В « Роликові ковзани » є все, що Вам знадобиться. Роликові ковзани обрадує Вас своєю надійністю. Ковзани роликові розсувні Nils Extreme 2 в 1 Black / Green (NH7104A) , Ковзани роликові розсувні Nils Extreme 2 в 1 Black / Green (NH7104A) і Ковзани роликові розсувні Nils Extreme 2 в 1 Black / Green (NH7104A) від кращих світових постачальників 817 Ви зможете знайти в нашій лінійці Роликові ковзани . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Роликові ковзани . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн