Ковзани роликові Head Freeride 90

КОД ТОВАРУ: 57952
  • Ковзани роликові Head Freeride 90
Ковзани роликові Head Freeride 90
Особливості роликів: тип: freeskate; черевик: comfort; застібка: шнурівка, бакля, п'ятковий ремінь, широка колодка, вентильований лайнер, зручна фіксація ноги, надійні, добротні. Тип підшипника: ABEC 9. Матеріал рами: алюміній. Діаметр колеса: 9 см. Жорсткість колеса: 85 А. Розміри: 42, 43, 44, 45. Колір: чорний.
Head
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
5 999 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 801 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Розмір
36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46
АРТИКУЛ
5192213
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ковзани роликові Head Freeride 90 відрізняються оптимальними характеристиками, необхідними для екстремальної та в той же час безпечної їзди. Їх дуже міцна алюмінієва рама, досить жорсткі колеса і підшипники класу ABEC 9 являють собою технічно бездоганне поєднання. Черевики зроблені з якісного шкірозамінника, їх колірна гамма відповідає вимогою спортивного спорядження для професіоналів - в ній переважають чорний і сірий кольори. Серед переваг цих роликів можна назвати жорстку металеву раму і жорсткий, добре фіксує ногу черевик із застібкою Баклі і шнурівкою.
Ковзани роликові Head Freeride 90 поєднують в собі високу якість, спортивний дизайн і надійність.

Особливості роликів:
- тип: freeskate;
- черевик: comfort;
- застібка: шнурівка, бакля, п'ятковий ремінь;
- надійність;
- міцність;
- зручність;
- висока якість матеріалів.

Ковзани роликові Head Freeride 90 - швидкість, легкість, свобода руху!

Характеристики:
Тип підшипника: ABEC 9.
Матеріал рами: алюміній.
Діаметр колеса: 9 см.
Жорсткість колеса: 85 А.
Розміри: 42, 43, 44, 45.
Колір: чорний.

Виробник: Head (Австрія).
Заснована в 1950 році американським інженером аеропланів Ховардом Хедом, компанія Head є провідним виробником і продавцем спортивного спорядження по всьому світу. Великий сегмент продукції Head складають роликові ковзани, відомі своєю високою якістю і гарним дизайном.


Ковзани роликові Head Freeride 90 підібрати і купити за реальною ціною 5 999 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Роликовые коньки таких торгових марок, як наприклад: Head в електронному магазині Terra Sport
Ковзани роликові Head Freeride 90

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ковзани роликові Head Freeride 90"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Роликові ковзани

Давно хочете зайнятися фігурою? Ковзани роликові Head Freeride 90 допоможе почати легко. В « Роликові ковзани » є все, що Вам знадобиться. Роликові ковзани обрадує Вас своєю надійністю. Ковзани роликові розсувні Nils Extreme 2 в 1 Black / Green (NH7104A) , Ковзани роликові розсувні Nils Extreme 2 в 1 Black / Green (NH7104A) і Ковзани роликові розсувні Nils Extreme 2 в 1 Black / Green (NH7104A) від кращих світових постачальників 817 Ви зможете знайти в нашій лінійці Роликові ковзани . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Роликові ковзани . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн