Ковзани розсувні Tempish F21 ICE LADY

КОД ТОВАРУ: 101194
  • Ковзани розсувні Tempish F21 ICE LADY
Ковзани розсувні Tempish F21 ICE LADY
Тип: ковзани розсувні. Клас: для дітей і підлітків. Призначення: для прогулянок. Матеріал черевика: пластмасовий TPU, ПВХ і нейлон + матеріали NYLEX. Внутрішнє оздоблення: нейлон. Використовувані технології: LTT, FFT. Додатково: анатомічні вставки під щиколотку. Тип фіксації: шнурки, застібка-липучка, мікрометрична бакля Тип стали: вуглецева. Розміри: 29-32 / 33-36 / 37-40. Колір білий.
Tempish
КУПИТИ
ЦІНА:
2 212 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 295 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
Розмір
29-32, 33-36, 37-40
Належність
Дитячі
Вид
Розсувні
Матеріал
Нейлон
Фіксація
Шнурівка, Бакля
АРТИКУЛ
1300001824
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ковзани розсувні Tempish F21 ICE Lady володіють дизайном, більш відповідним для дівчаток. Призначені для активного катання. Виготовлені за сучасними технологіями, що забезпечує їм чудову носкість. Зовнішній шар черевика зроблений з пластмасового TPU, ПВХ і нейлону + матеріали NYLEX, які роблять ковзани морозостійкими (до-20 ° C). Підкладка пошита з вологовідштовхувальним нейлону Cambra brushed nylon, що забезпечує черевикам хорошу вентиляцію. Швидко сохне внутрішній черевик і м'яка устілка гарантують комфорт для ніг дитини. Анатомічний бандаж в області щиколотки з ефектом пам'яті на основі пінопласту Е3. Лезо коника Tempish вироблено з нержавіючої сталі, що забезпечує спортсмену оптимально швидкий розгін і відмінну маневреність. Перевагою пропонованої моделі є проста регулювання розміру черевика за допомогою спеціальної кнопки.
Ковзани розсувні Tempish F21 ICE Lady не бояться екстремальних навантажень, і можуть використовуватися, як початківцями, так і просунутими ковзанярами. Вони надійно фіксуються за допомогою шнурівки, застібки-липучки і мікрометричною бакли. Анатомічний язичок з резистентного ПВХ (ice grade DF) з повстю 6 мм комфортний для ноги. Характеризуються лаконічним спортивним стилем.

Особливості ковзанів:
- льодові;
- для дітей і підлітків;
- для дівчаток;
- адаптовані до екстремальних навантажень;
- легко регулюється розмір;
- м'яка дихаюча устілка;
- сучасна модель;
- висока якість матеріалів;
- фіксуються за допомогою шнурівки, застібки-липучки і мікрометричною бакли.
- леза ковзанів зроблені з вуглецевої сталі;
- маневрені, забезпечують швидкий розгін;
- морозостійкі / вологостійкі;
- лаконічний спортивний стиль.

Ковзани розсувні Tempish F21 ICE Lady - висока якість, чудовий дизайн!

Характеристики:
Тип: ковзани розсувні.
Клас: для дітей і підлітків.
Призначення: для прогулянок.
Матеріал черевика: пластмасовий TPU, ПВХ і нейлон + матеріали NYLEX.
Внутрішнє оздоблення: нейлон.
Використовувані технології: LTT, FFT.
Додатково: анатомічні вставки під щиколотку.
Тип фіксації: шнурки, застібка-липучка, мікрометрична бакля
Тип стали: вуглецева.
Розміри: 29-32 / 33-36 / 37-40.
Колір: білий.

Виробник: Tempish (Чехія).

Tempish - відомий європейський виробник спортивних товарів для дітей і дорослих: самокатів, велосипедів, захисних шоломів, скейтів, спортивної тари, килимків для йоги, роликових ковзанів, хокейних ковзанів. Всі вироблені Tempish товари характеризуються гарною якістю, сучасним дизайном і відносно невисокою вартістю, орієнтованої на широкий споживчий ринок.


Ковзани розсувні Tempish F21 ICE LADY купити по які завищеною вартістю 2 212 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Ледовые коньки таких брендів, як наприклад: Tempish в каталозі Терра Спорт
Ковзани розсувні Tempish F21 ICE LADY

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ковзани розсувні Tempish F21 ICE LADY"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ковзани

Давно планували зайнятися фігурою? Ковзани розсувні Tempish F21 ICE LADY буде Вашим першим кроком. В « Ковзани » знайдеться все, що Вам знадобиться. Ковзани здивує Вас своєю якістю. Коньки хокейные мужские Crypton 161 белые - 46 , Коньки хокейные мужские Crypton 161 белые - 46 і Коньки хокейные мужские Crypton 161 белые - 46 від знаменитих світових виробників 131 Ви зможете побачити в нашій категорії Ковзани . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Ковзани . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн